Gunnel Ryner

Den lata vägen till ett fantastiskt liv – och arbetsliv

 • 2018-03-23 06:45:00 2018-03-23 08:30:00 Europe/Stockholm Den lata vägen till ett fantastiskt liv – och arbetsliv Med en mix av vetenskap, humor och träffsäkra exempel visar morgonens talare, Gunnel Ryner, att lathet kan vara något bra och att rätt miljö är viktigare än viljestyrka. Marknadsföreningen, Dunkers Kulturhus info@mih.m.se

En morgon då vi vänder upp och ner på den traditionella synen på utveckling och framgång.

Du kommer också få med dig en konkret metod som gör det lätt och roligt att nå dit du vill, både i ditt eget liv och tillsammans med kollegorna på jobbet. Genom att skapa en miljö med rätt människor, saker, platser, förutsättningar och idéer, tar du dig dit du vill.

Helt enkelt, ett SMARTARE och ENKLARE sätt att få det liv, och arbetsliv, du drömmer om!

Gunnel Ryner är beteendevetare, föreläsare och författare. Med sina böcker, föreläsningar, workshops och coachingprogram har hon inspirerat tusentals människor att ta sig själva och sina verksamheter till helt nya höjder. Just nu är Gunnel aktuell med sin andra bok; ”Den lata vägen till ett fantastiskt liv – och arbetsliv”.

 

Är du trött på att kämpa i uppförsbacke och motvind och att ständigt förlita dig på din egen viljestyrka, motivation och självdisciplin?  Då är denna morgon gjord för dig!

 • Datum:
  23 mar 2018
 • Läge:
  Marknadsföreningen, Dunkers Kulturhus
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Medlem utan Frukostklubb kort, 120:-. Ej medlem, 220:-
 • Program:

  06:45 Mingelfrukost
  06:45 Marknadstorget öppnar
  07.30 Föreläsning med Gunnel Ryner
  -Hemlig gäst
  -Utlottning av priser
  08.30 Slut inne i salen

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not yet available

Fyll i alla fälten som krävs