Hannah Stanton

En hållbar framtid!

 • 2019-03-01 06:45:00 2019-03-01 08:30:00 Europe/Stockholm En hållbar framtid! lkjö Tillsammans  skapar vi en hållbar framtid! Denna morgon möter vi Hannah Stanton, till vardags verksamhetschef på TheGoals.org,  från Agenda 2030-delegationen som har … <a href="https://mih.m.se/program/en-hallbar-framtid/">Fortsätta</a> Marknadsföreningen, Dunkers Kulturhus info@mih.m.se
lkjö

Denna morgon möter vi Hannah Stantontill vardags verksamhetschef på TheGoals.org,  från Agenda 2030-delegationen som har regeringens uppdrag att stödja och stimulera Sveriges genomförande av de globala målen för hållbar utveckling.

Globala målen är den mest ambitiösa agendan för hållbar utveckling som världens länder någonsin antagit och finns till för att uppnå fyra fantastiska saker till år 2030:                                           

 • Att avskaffa extrem fattigdom.
 • Att minska ojämlikheter och orättvisor i världen.
 • Att främja fred och rättvisa.
 • Att lösa klimatkrisen.

Hannah kommer att guida oss in i hur arbetet ska gå till men också hur man själv kan förändra och bidra till att målen skall bli verklighet. För det är hur vi tillsammans kan göra världen bättre för alla människor och din hjälp behövs för att målen skall bli verklighet.

Det kan handla om allt från ledarskap, hur vi ska anpassa oss till den digitala världen, hur arbetsplatserna påverkas och blir mer och mer flexibel för att möta kraven hos kommande generationer.  Traditionella företagsmodeller görs om som ställer nya krav  med risk att stressnivån når orimliga höjder och därför blir det viktigt med fokus på hur man tar hand om sina anställda.

Viktigast av allt är kanske hur vi alla kan bli involverade i att arbeta för en bättre värld och givetvis hur företag och myndigheter kan utveckla arbetet för att stödja målen. Förändring nås genom små steg med konsekvent fokus.

Här kan du lära dig lite mer om Globala målen, svara på frågor om ditt liv och dina värderingar, för att sedan få en personlig att-göra-lista med konkreta tips på vad just du kan göra för att bidra och #BliMålmedveten. https://www.globalamalen.se/

 • Datum:
  1 mar 2019
 • Läge:
  Marknadsföreningen, Dunkers Kulturhus
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Medlem utan Frukostklubb kort, 120:-. Ej medlem, 275:-
 • Program:

  06:45 Mingelfrukost
  07.30 Föreläsning
  - Hemlig gäst
  - Underhållning
  08.30 Slut inne i salen

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs