Linda Gemal

En plats för allt och allt på sin plats!

 • 2018-03-09 06:45:00 2018-03-09 08:30:00 Europe/Stockholm En plats för allt och allt på sin plats! Morgonens talare, Linda Gemal, ska denna morgon guida oss in i en organiserad tillvaro. Det kommer att handla om effektivitet och tidsplanering, hur man håller sin arbetsplats organiserad, och hur man hanterar bla email så det inte tar över hela din dag. Marknadsföreningen, Dunkers Kulturhus info@mih.m.se

Vill du få mer tid? Vill du spara pengar? Vill du känna dig säkrare, gladare och mindre stressad? 

Organisering är personlig och individuell. Inga två personer har samma organiseringsbehov eller stil – det handlar om att hitta en lösning och ett system som passar ditt liv och din arbetsplats just nu.

Morgonens talare, Linda Gemal, ska denna morgon guida oss in i en organiserad tillvaro. Det kommer att handla om effektivitet och tidsplanering, hur man håller sin arbetsplats organiserad, och hur man hanterar bla email så det inte tar över hela din dag.

Som Ordningskonsult, Stylist och Inredare rensar Linda ut onödiga saker och stress från ditt liv, så att du kan fokusera på vad som verkligen är viktigt för dig. För företag är det viktigt med en organiserad omgivning. Du förlorar tid på att inte hitta saker och information, och tid är pengar. För att inte tala om kunderna du potentiellt tappar på grund av att du inte återkommer i tid, kostnaderna av förseningsavgifter på grund av borttappade fakturor, förlorade arbetstimmar p.g.a stressrelaterade problem, etc. Linda hjälper till att fysiskt organisera kontoret eller lokalen, pappershögar, datorfiler och mappar.

 

Linda har bott  20 år i USA, varav tio där hon arbetat med design och organisering i egen regi. Åren i Kalifornien och Oregon har skapat en person som är öppen och lyhörd. Hon älskar att hjälpa människor att hitta sina färger, sin organiseringsstil och sina förvaringslösningar som får dem att njuta mer av livet! I USA hade hon titeln Professional Organizer. I Sverige har ordet ”ordningskonsult” bara några år på nacken och Linda får många nyfikna frågor. – ​"Va, finns det? Det behöver jag!"

 • Datum:
  9 mar 2018
 • Läge:
  Marknadsföreningen, Dunkers Kulturhus
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Medlem utan Frukostklubb kort, 120:-. Ej medlem, 220:-
 • Program:

  06:45 Mingelfrukost
  06:45 Marknadstorget öppnar
  07.30 Föreläsning med Linda Gemal
  -Hemlig gäst
  -Utlottning av priser
  08.30 Slut inne i salen

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not yet available

Fyll i alla fälten som krävs