Lunchmöte med

Erika Ollén

 • 2020-01-22 11:45:00 2020-01-22 13:30:00 Europe/Stockholm Erika Ollén Varför behövs alkoholfri sprit? För två år sedan påbörjades utvecklingen av vad som av skeptiker kallades för ”totalt omöjligt”: Att … <a href="https://mih.m.se/program/erika-ollen/">Fortsätta</a> Clarion Grand Hotel info@mih.m.se

Varför behövs alkoholfri sprit?

För två år sedan påbörjades utvecklingen av vad som av skeptiker kallades för "totalt omöjligt": Att ta fram en svensk alkoholfri premiumsprit. Resultatet är en unik kombination av klassikt sprithantverk, där destillering och ekfatslagring är centralt, det senaste inom gastronomi och inom livsmedelstech.

 

Det alkoholfria alternativet har de senaste åren följt samma mönster som den vegetariska “trenden”; idag anses det inte längre vara ocoolt att aktivt välja bort alkohol på festen, snarare tvärtom. Samtidigt efterfrågar konsumenter allt bättre kvalitet på alkoholfria drinkar, mocktails. Erika och hennes team utgick helt enkelt från “impossible is nothing” och bestämde sig för att ta fram en riktigt bra alkoholfri sprit som på riktigt imiterar det “svåra” i vanlig sprit, något som ingen lyckats med tidigare.
Efter en framgångsrik för-lansering, där samtliga flaskor sålde slut på bara några timmar som drog med sig lovord från erkända dryckesexperter, lanserar nu Gnista sin första produkt “Floral Wormwood” på den europeiska marknaden.
När Erika och hennes medgrundare, Thomas, nu ger sig i kast med att omdefiniera vad premiumsprit är på en global skala, ses det som en självklarhet att varumärket Gnista spirits nyttjar den megafon som ett kommersiellt varumärke för med sig till att främja positiv samhällsförändring, med primärt fokus på svenska värden såsom hållbarhet och jämställdhet.

 

Välkomna till en god lunch med inspirerande föredrag och det oförutsebara!

OBS-OBS-OBS - Anmälan måste ske senast 20/1 - OBS-OBS-OBS
 • Datum:
  22 jan 2020
 • Läge:
  Clarion Grand Hotel
 • Pris:
  Kostnadsfritt för Premiummedlem i MiH. Medlem 120:-. Ej medlem, 275:-
 • Program:

  11:45 Mingellunch
  12.15 Föreläsning
  ... med det oförutsebara
  13.30 Slut

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs