Carl Waldenor

Från tittare till användare

 • 2018-05-25 06:45:00 2018-05-25 08:30:00 Europe/Stockholm Från tittare till användare Carl Waldenor är affärschef för TV4 Play han kommer bland annat att berätta om TV4s resa i att ställa om bolagets fokus ”från tittare till användare”. Marknadsföreningen, Dunkers Kulturhus info@mih.m.se

TV-branschen har de senaste åren varit i gungning efter att internetbaserade alternativ blivit en del av varje svensks vardag. Men faktum är samtidigt att den totala videokonsumtionen ökat bland oss svenskar som en effekt av detta. I centrum för detta konsumtionsskifte står de stora svenska och internationella streamingtjänsterna.

Carl Waldenor är affärschef för TV4 Play och ansvarar därmed för tv-husets digitala tjänst mitt i den digitala transformation som branschen nu genomgår. Carl kommer att berätta om TV4s resa i att ställa om bolagets fokus ”från tittare till användare”, och om hur de arbetar med att göra TV4 Play till en naturlig tv-kvälls-destination för tjänstens 4 miljoner registrerade användare.

 • Datum:
  25 maj 2018
 • Läge:
  Marknadsföreningen, Dunkers Kulturhus
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Medlem utan Frukostklubb kort, 120:-. Ej medlem, 220:-
 • Program:

  06:45 Mingelfrukost
  06:45 Marknadstorget öppnar
  07.30 Föreläsning med Carl Waldenor
  -Hemlig gäst
  -Utlottning av priser
  08.30 Slut inne i salen

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs