MiH Frukost med

Max Söderpalm: Försäljning och AI

 • 2021-05-28 06:45:00 2021-05-28 08:45:00 Europe/Stockholm Max Söderpalm: Försäljning och AI Denna morgon får du tips och inspiration till optimering av försäljning. Vi gästas av Max Söderpalm, en erfaren säljtränare och … <a href="https://mih.m.se/program/frukost-max-soderpalm/">Fortsätta</a> Clarion Hotel & Congress Sea U info@mih.m.se
Denna morgon får du tips och inspiration till optimering av försäljning. Vi gästas av Max Söderpalm, en erfaren säljtränare och författare till 12 bästsäljande böcker som hjälpt mer än 100 000 säljare att öka sin försäljning. Han har under de senaste 10 åren turnerat som säljcoach och föreläsare. Han skriver varje vecka “Monday Morning Letter”, ett inspirerande nyhetsbrev för alla som gör affärer. Dessutom är han grundare till IZONEN, säljträning online.

Vi kommer ta del av hans populära föreläsning: “Det är i backarna man rycker - hur du ökar försäljningen fast marknaden är kass”. Föreläsningen lär ut hur du genom rätt strategi kan ta marknadsandelar och fler affärer genom att undvika gnällhörnan och fokusera på att vinna. 

Du får också en inblick i hur AI och försäljning är framtidens sätt att sälja mer. Inspiration, motivation och konkreta råd kännetecknar allt Max lär ut, så förbered dig på en spännande morgon!

Mer om Max Söderpalm hittar du på https://soderpalm.se och på hans blogg https://soderpalm.nu

 

No Show-avgift för medlemmar och gäster

Avboka ditt deltagande senast 24 timmar innan evenemangets start! Vid utebliven närvaro faktureras du en no show-avgift på 295 kr. Syftet med avgiften är framför allt för att vi ska kunna avboka kostnader och för att kunna ge din plats till en annan deltagare. Du har alltid möjlighet att skicka en kollega ditt ställe, meddela bara namn till info@mih.m.se innan evenemangets start!

Filmning och fotografering under våra events

Vi kommer att fotografera och filma under våra kommande events för publicering i våra olika marknadsföringskanaler. Våra medlemmars integritet är viktigt för oss och om du som deltagare inte är bekväm med att fotograferas eller synas i våra kanaler är vi glada om du meddelar en av våra representanter på plats, eller mailar oss på info@mih.m.se.

 • Datum:
  28 maj 2021
 • Läge:
  Clarion Hotel & Congress Sea U
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Ej medlem, 295:-
 • Program:

  (Preliminära tider)
  06.45-07.15 incheck och frukostmingel
  7.15-8.02 Föreläsning inkl. frågor
  8.04-08.30 Lokalproducerat
  08.30-08.40 Musik, kultur, upplevelse
  08.41-08.45 prisutdelning och info om kommande event

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
26/3 MiH Frukost Max Söderpalm
236.00 kr
Unlimited

Fyll i alla fälten som krävs