MiH Frukost med

Max Söderpalm: Försäljning och AI

 • 2021-05-28 06:45:00 2021-05-28 08:45:00 Europe/Stockholm Max Söderpalm: Försäljning och AI Obs! Efter frukostföreläsningen har du möjlighet att delta i en fördjupande workshop i samarbete med E-Commerce. Se separat evenemang för … <a href="https://mih.m.se/program/frukost-max-soderpalm/">Fortsätta</a> Digitalt via zoom. Vi skickar länken till sändningen via mail dagen innan eventet. info@mih.m.se

Obs! Efter frukostföreläsningen har du möjlighet att delta i en fördjupande workshop i samarbete med E-Commerce. Se separat evenemang för info och anmälan.

Denna morgon får du tips och inspiration till optimering av försäljning. Vi gästas av Max Söderpalm, en erfaren säljtränare och författare till 12 bästsäljande böcker som hjälpt mer än 100 000 säljare att öka sin försäljning. Han har under de senaste 10 åren turnerat som säljcoach och föreläsare. Han skriver varje vecka “Monday Morning Letter”, ett inspirerande nyhetsbrev för alla som gör affärer. Dessutom är han grundare till IZONEN, säljträning online.

Vi kommer ta del av hans populära föreläsning: “Det är i backarna man rycker - hur du ökar försäljningen fast marknaden är kass”. Föreläsningen lär ut hur du genom rätt strategi kan ta marknadsandelar och fler affärer genom att undvika gnällhörnan och fokusera på att vinna. 

Du får också en inblick i hur AI och försäljning är framtidens sätt att sälja mer. Inspiration, motivation och konkreta råd kännetecknar allt Max lär ut, så förbered dig på en spännande morgon!

Mer om Max Söderpalm hittar du på https://soderpalm.se och på hans blogg https://soderpalm.nu

 

OBS. Är du Student och inte medlem? Då betalar du 85 kr för att deltaga. Kontakt MiH student (student@mih.m.se) från din studentmail med ditt för- och efternamn för biljett och betalning.

 • Datum:
  28 maj 2021
 • Läge:
  Digitalt via zoom. Vi skickar länken till sändningen via mail dagen innan eventet.
 • Pris:
  Digitalt via zoom. Vi skickar länken till sändningen via mail dagen innan eventet.
 • Program:

  7.30-08.30 Föreläsning inkl. frågor

Fyll i alla fälten som krävs