MiH Frukost med

Nicholas Fernholm: Vår automatiserade och digitaliserade framtid

 • 2021-05-07 06:45:00 2021-05-07 08:45:00 Europe/Stockholm Nicholas Fernholm: Vår automatiserade och digitaliserade framtid Vi står inför den mest föränderliga tiden i mänsklighetens historia, där inte bara Corona-krisen skakat om världen, utan automation och … <a href="https://mih.m.se/program/frukost-nicholas-fernholm/">Fortsätta</a> Clarion Hotel & Congress Sea U info@mih.m.se
Vi står inför den mest föränderliga tiden i mänsklighetens historia, där inte bara Corona-krisen skakat om världen, utan automation och digitalisering fortsätter utmana sättet vi arbetar och hur våra organisationer fungerar. Inom 15-20 år estimeras ca. 50% av alla arbetsuppgifter automatiseras 

Nicholas Fernholm, prisbelönt föreläsare, vinnare av Talarforum Talang 2018 och bland annat tidigare robot chef på Nya Karolinska Sjukhuset, gästar oss denna morgon och tar oss med på en resa i framtidens stora förändringar inom automation och digitalisering.

Många av våra traditioner och ramverk som vi agerar utifrån hinner inte med denna enorma förändring. Nicholas Fernholm går in på dessa ämnen med en optimistisk syn och skapar förståelse, skratt och inspiration för framtiden. En framtid där vi måste förbereda organisationer och individer för mer komplexa arbetsuppgifter och en mer komplex värld.

Välkommen!

Mer om Nicholas Fernholm hittar du på https://nicholasfernholm.com och i hans teaser på föreläsningen: Nicholas Fernholm Trailer

No Show-avgift för medlemmar och gäster

Avboka ditt deltagande senast 24 timmar innan evenemangets start! Vid utebliven närvaro faktureras du en no show-avgift på 295 kr. Syftet med avgiften är framför allt för att vi ska kunna avboka kostnader och för att kunna ge din plats till en annan deltagare. Du har alltid möjlighet att skicka en kollega ditt ställe, meddela bara namn till info@mih.m.se innan evenemangets start!

Filmning och fotografering under våra events

Vi kommer att fotografera och filma under våra kommande events för publicering i våra olika marknadsföringskanaler. Våra medlemmars integritet är viktigt för oss och om du som deltagare inte är bekväm med att fotograferas eller synas i våra kanaler är vi glada om du meddelar en av våra representanter på plats, eller mailar oss på info@mih.m.se.

 • Datum:
  7 maj 2021
 • Läge:
  Clarion Hotel & Congress Sea U
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Ej medlem, 295:-
 • Program:

  (Preliminära tider)
  06.45-07.15 incheck och frukostmingel
  7.15-8.02 Föreläsning inkl. frågor
  8.04-08.30 Lokalproducerat
  08.30-08.40 Musik, kultur, upplevelse
  08.41-08.45 prisutdelning och info om kommande event

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
7/5 MiH Frukost Nicholas Fernholm
236.00 kr
Unlimited

Fyll i alla fälten som krävs