Lunch med tema

Genuint hantverk med modern knorr

Claes Persson

 • 2019-10-03 11:00:00 2019-10-03 13:00:00 Europe/Stockholm Genuint hantverk med modern knorr Genuint hantverk med modern knorr!   Denna torsdagslunch besöker vi Per i Viken och Claes Persson, VD, kommer att berätta … <a href="https://mih.m.se/program/genuint-hantverk-med-modern-knorr/">Fortsätta</a> Per i Viken Per i Viken info@mih.m.se

Genuint hantverk med modern knorr!

 

Denna torsdagslunch besöker vi Per i Viken och Claes Persson, VD, kommer att berätta om företaget och dess historia. En historia som började redan 1926 då Pers mamma öppnade en kött och mjölkaffär med egen tillverkning i liten skala i det idylliska gamla fiskeläget Viken. 1988 blev företaget till salu och Claes Persson med föräldrar övertog då verksamheten. 

Vi kommer bland annat att få ta del av vad och vilka viktiga beslut som har varit framgångsfaktorer och hur man ser till att alltid ha sin förankring i det lokala. Claes kommer också att beröra om hur hans entreprenörskap och ett team av bra blandning varit framgångsreceptet. Samtidigt som man bevarar hantverket och de gamla traditionerna förnyas sortimentet ständigt. Filosofin är att tillföra något i delikatessdisken och att komma på spännande produkter som sticker ut ur mängden.

Naturligtvis blir det rundvandring i lokalerna och vi avslutar med en härlig lunch där vi får möjlighet att smaka på en del av alla godsaker som görs.

Som vinnare av MiH Guld – Årets Företag – berättar Claes om sin upplevelse:

”Det var en helt galen upplevelse att få sitt företagsnamn uppläst den kvällen, först att bli nominerad var stort, att sen vinna var en magisk känsla där man tänkte på hur alla som jobbar på Per i Viken fått företaget  att blomma ut och få så fina vitsord.”.

Varmt välkomna!

 • Datum:
  3 okt 2019
 • Läge:
  Per i Viken
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Medlem utan Frukostklubb kort, 120:-. Ej medlem, 275:-
 • Program:

  11:00 Samling på St:Andreas väg 10
  263 57 Höganäs

  - Företagsbesök
  - Föredrag
  - Frågor
  - Mingellunch

  13.00 Slut

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs