MiH Talks - tillgängligt när det passar dig

Henrik Axelsson

 • 2020-08-31 12:00:00 2020-08-31 19:00:00 Europe/Stockholm Henrik Axelsson ”Thank God it’s Friday” på en tisdag – Varför ska vi fokusera på engagemang?   Alla vet sannolikt att engagemang … <a href="https://mih.m.se/program/henrik-axelsson/">Fortsätta</a> Omställt info@mih.m.se

"Thank God it’s Friday" på en tisdag - Varför ska vi fokusera på engagemang?

 

Alla vet sannolikt att engagemang är något viktigt, något bra, men varför ska engagemang prioriteras när det finns så mycket annat att utveckla och jobba med inom organisationen? MiH Talks andra digitala föreläsning tar fasta på hur vi  kan göra/tänka för att öka välmående och engagemang tjugofyrasju. I denna version av Henriks koncept “Thank God it’s Friday” ges en kondenserad version, men vi får med oss godbitarna från föreläsningen kring hur engagemang skapas för individ såväl som organisation. Föreläsningen ger dig tips på hur du kan öka ditt egna välmående och därmed engagemang. För dig som är i ledande position finns också några godbitar att plocka för att utveckla engagemangsnivån för ditt team.

Henrik Axelsson driver idag företaget Kommunikativa Verktyg efter att som 37-åring lämnat tryggheten, gjort en ekonomisk förlust och sen fortsatt framåt. Allt för att följa det som verkligen betydde något. Utöver detta har Henrik även erfarenhet från en roll som Communication Director på Volvo Group Trucks Technology, medverkat i Trygghetsrådets bok ”Kommunikatören” och även podcasten Mina Misstag.

Vi har en otroligt spännande eftermiddag framför oss där vi kan garantera att du tar med dig något hem. Både fysiskt och psykiskt! Varmt välkomna till en att deltaga i den andra MiH Talk på vår youtube kanal.

Nedan länk till MiH Youtube kanal:

https://www.youtube.com/user/mihmse

 

 • Datum:
  31 aug 2020
 • Läge:
  Omställt
 • Pris:
  Kostnadsfritt
 • Program:

  På marknadsföreningens Youtube-kanal:
  https://www.youtube.com/user/mihmse

Biljetter

36 tillgänglig
AW med föredrag 14 april 2020275

Fyll i alla fälten som krävs

Mina bokningar

Fyll i alla fälten som krävs