MiH Frukost med

Henrik Szentes

"Utan tvivel är chefen inte klok" Reflektera mera – konsten att tänka efter före

 • 2021-08-27 06:45:00 2021-08-27 08:30:00 Europe/Stockholm Henrik Szentes Det senaste året har varit turbulent i många avseenden, och har också visat på vikten av att vara förberedd och … <a href="https://mih.m.se/program/henrik-szentes/">Fortsätta</a> Clarion Hotel & Congress Sea U info@mih.m.se

Det senaste året har varit turbulent i många avseenden, och har också visat på vikten av att vara förberedd och kontinuerligt anpassa sina planer utifrån olika tänkbara scenarion. Strukturerad riskhantering ett sätt att tänka efter före, men det är också viktigt att organisationer arbetar övergripande och strategiskt med att få verksamheten mindre händelsestyrd. I detta frukostseminarium får ni höra Henrik Szentes berätta om proaktivt ledarskap – där nyfikenhet, prestigelöshet och en förmåga att arbeta parallellt med flera lösningar leder till en hållbar verksamhet, där medarbetarna kan utvecklas och bidra med sina kunskaper och perspektiv. Grundläggande för arbetssättet är reflektion, både enskilt och i grupp – att tid ges till att lära av historien, men också resonera i nutid kring riktning och mål.

Henrik Szentes är konsult och forskare inriktad mot organisering, strategiarbete och beslutsfattande. Han doktorerade 2016 kring ledarskapsrelaterade paradoxer i komplexa byggprojekt, och han verkar för samarbete mellan näringsliv och akademi. I den andan har Henrik gett ut två böcker, varav den senaste boken heter "Utan tvivel är chefen inte klok". Han föreläser, skriver debattartiklar och krönikor kring både ledarskap och samhällsfrågor.

"Jag är både företagare och forskare, vilket jag har stor nytta av när jag arbetar som managementkonsult och rådgivare och inte minst när jag föreläser och skriver böcker".

OBS! Anmälan stänger 26/8 08.00!

 • Datum:
  27 aug 2021
 • Läge:
  Clarion Hotel & Congress Sea U
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Ej medlem, 275:-
 • Program:

  06.45 Mingelfrukost
  07.30 Föreläsning
  - Hemlig gäst/Lokalproducerat
  - Underhållning
  08.30 Slut

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs