Extrainsatt föreläsning med

Jana Söderberg

Genom Kanelbullen har MiH möjlighet att närvara till specialpris

 • 2019-11-19 18:00:00 2019-11-19 20:30:00 Europe/Stockholm Jana Söderberg Vad jag säger och vad du hör – kommunicera och nå fram på hjärnans villkor.  En kväll då vi får … <a href="https://mih.m.se/program/jana-soderberg/">Fortsätta</a> Procivitas, Södra Storgatan 11-13 Kanelbullen info@mih.m.se

Vad jag säger och vad du hör - kommunicera och nå fram på hjärnans villkor. 

En kväll då vi får kunskap om människans förmåga till självmotivation och självledarskap. Janas fokusområden är neuroledarskap och neurokommunikation samt personlig hållbarhet, ämnen som är mer aktuella än någonsin.

Jana föreläser för såväl företag, organisationer, skolor, utbildning som för idrottare och mental träning.

För företag går Jana in på att vi många gånger tror att våra problem och utmaningar är unika eller branschspecifika och vi söker lösningar precis på samma sätt som vi alltid har gjort och i samma konferensrum där vi alltid har suttit. Men det är sällan i de befintliga spåren vi hittar det som ger oss nya framgångsrika svar, som utvecklar oss och säkrar vår plats i framtidens marknader. Hållbarhet kräver öppenhet, nyfikenhet och mod att lämna den trygga komfortzonen.

För skolor och utbildning inriktar sig Jana på tex att med hjärnforskning som stöd behövs idag en skola med helhetssyn, som rustar våra barn till starka individer med kunskaper som är anpassade till arbetsmarknadens krav. Samtidigt ställs krav på förmågan att motivera sig själv och ta ansvar för sin egen framtid. Hur ska skolan göra för att klara detta? Vilket stöd behöver personalen i skolan för att hantera de ökade kraven, stress och bemanningsproblem?

Inom idrottens värd talar Jana om hur tankens kraft kan påverka vår prestationsförmåga. Precis som effekten av en medicin signifikant påverkas av patientens inställning, så styr varje idrottare genom sina attityder och inställningar över tränings- och tävlingsresultat.

Många känner igen Janas röst från hennes populära Sommarprat där hon talade om vikten av att byta perspektiv samt riva egenkonstruerade hinder till vår utveckling. Vid sidan om denna verksamhet är Jana Söderberg verksamhetsansvarig för Motivationslyftet, grundad av Star for Life, som är inriktad på att förbättra ungdomarnas motivation, självkänsla och självledarskap genom mental träning och olika former av estetisk förankring.

Denna extrainsatta föreläsning gör Jana Pro Bono med syfte att hjälpa Kanellbullens arbete i Sydafrika med sin förskoleverksamhet och möjliggöra en bättre start i livet för många utsatta barn.

 • Datum:
  19 nov 2019
 • Läge:
  Procivitas, Södra Storgatan 11-13
 • Pris:
  Specialpris till MiH medlemmar 250:-
 • Program:

  18:00 håller Jana Söderberg en pro bono-föreläsning
  alla intäkter går oavkortat går till Kanelbullens förskoleverksamhet i Sydafrika
  20:30 slut

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs