MiH Frukost med

Kalle Rosensköld

Marknadsföring med (mobil) film

 • 2022-03-04 06:45:00 2022-03-04 08:30:00 Europe/Stockholm Kalle Rosensköld Kalle Rosensköld brinner för inspirera, guida, leda, utbilda och hjälpa andra att växa och utvecklas. Denna morgon får vi lära … <a href="https://mih.m.se/program/kalle-rosenskold/">Fortsätta</a> Clarion Hotel & Congress Sea U info@mih.m.se

Kalle Rosensköld brinner för inspirera, guida, leda, utbilda och hjälpa andra att växa och utvecklas. Denna morgon får vi lära oss mer om att vi alla är marknadsförare som på ett snabbt, enkelt och billigt sätt kan nå ut. Ta del av konkreta videotips och kunskap om hur vi med små enkla medel når ut till nya kunder med hjälp av tittarvänliga videos.

Med +15 års erfarenhet av film, tv och video, +20 års erfarenhet av jobb, karriär och bemanning samt +10 års erfarenhet av näringsliv, företagande, förändringsledning och försäljning har Kalle en unik förmåga att se samband och synergier som nischade experter ofta missar. Erfarenheterna och kompetenserna från dessa världar, branscher och företag gör honom till en erfaren, kunnig, kreativ och lösningsfokuserad rådgivare och föreläsare.

"Jag lever som jag lär, älskar mobilfilm och social medier. Trivs framför kameran och exponerar gärna min kreativitet på TikTok där jag skrapat ihop ca 300 000 följare. Jag gör +400 mobilvideos per år, för mina +300 000 följare, fördelat på ca 10 olika kanaler. Dessa videos hittar ni främst på min TikTok, Instagram och LinkedIn men även på Facebook och på de sociala kanaler som jag administrerar."

OBS! I dagsläget endast bokningsbart via info@mih.m.se - SNART ÄR VÅR NYA HEMSIDA KLAR!

 • Datum:
  4 mar 2022
 • Läge:
  Clarion Hotel & Congress Sea U
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Ej medlem, 325:-
 • Program:

  6.45 - Mingel och frukost
  7.30 - Programmet startar
  - Föreläsning
  - Hemlig gäst/Lokalproducerat
  - Underhållning
  8.30 - Programmet slut, välkommen att fortsätta mingla

Fyll i alla fälten som krävs