Olof Manner

Konjunktur AW

 • 2018-09-05 17:00:00 2018-09-05 19:00:00 Europe/Stockholm Konjunktur AW Följ med på en trevlig AW med mingel och en duktig föreläsare från Swedbank: Olof Manner Swedbank info@mih.m.se

I samarbete med vår partner Swedbank har vi nöjet att bjuda in till en trevlig AW med mingel och en duktig föreläsare från Swedbank: Olof Manner

Inför det svenska valet finns en osäkerhet kring hur Sverige kommer att styras efter 9 september. Olof Manner, analyschef på Swedbank analyserar valets förutsättningar ur ett ekonomiskt perspektiv och vad konsekvenserna blir om vi hamnar i ett osäkert parlamentariskt läge efter valet.
Det finns också oro för en överhettad bostadsmarknad med tendenser till prisfall och en ökad protektionism i världen.
Ute i världen har vi en oro för eskalerande handelskonflikter och skyddstullar som hotar frihandeln. Hur påverkar detta den svenska ekonomin och företagen som är beroende av exporten? Olof är medlem av Dagens Industris skuggdirektion som analyserar Riksbankens agerande och är även krönikör på Affärsvärlden.

Så välkommen på en trevlig kväll tillsammans med Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen och Swedbank.

 • Datum:
  5 sep 2018
 • Läge:
  Swedbank
 • Pris:
  Kostnadsfritt
 • Program:

  17:00 Mat och dryck med tid för mingel
  17:30 Föreläsning med Olof Manner
  18:30 Tillfälle för frågor
  19:00 Slut

  Välkomna till Swedbank på Järnvägsgatan 5 (ingång från Södra Kyrkogatan)!
  OBS! Sista anmälningsdagen är 3 september.
  Vid ev allergier anmäl dem till eva@mih.m.se senast den 3 september

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs