Patrik Romberg

Ett anrikt verkstadsföretags digitaliseringsresa

 • 2018-04-13 06:45:00 2018-04-13 08:30:00 Europe/Stockholm Ett anrikt verkstadsföretags digitaliseringsresa Vår gäst - Patrik Romberg kommer att berätta om koncernens digitaliseringsresa och hur den medfört att Trelleborg ligger i framkant inom sin industri. Marknadsföreningen, Dunkers Kulturhus info@mih.m.se

Denna morgon gästas vi av Patrik Romberg som är kommunikationschef för industrikoncernen Trelleborg.

Med Helsingborgbaserade Dunkerintressena som majoritetsägare har Trelleborg idag verksamheter i ett 50-tal länder och en omsättning på cirka 32 miljarder kronor.

Att göra det enkelt för kunder att göra affärer med koncernen står i fokus för Trelleborg. Med digitaliseringen är ambitionen att använda den nya tekniken till att förenkla såväl interna processer som externa erbjudanden.

Patrik kommer att berätta om koncernens digitaliseringsresa och hur den medfört att Trelleborg ligger i framkant inom sin industri.

 

Denna morgon förlänger vi Frukostklubben till 09.00 då vi även får besök av bokaktuelle superstjärnan Armand Krajnc.
Armand Krajnc, som var WBO-världsmästare boxning 4 gånger mellan 1999-2002, är aktuell i flera TV-program (just nu Mästarnas Mästare på SVT) samt med sin nya bok Twelve Rounds - Träna som en mästare. I boken berättar Armand 12 episoder både i och utanför ringen.
I mötet med Armand får vi ta del av allt spännande som händer bakom kulisserna på Mästarnas Mästare men också få insyn i hans nya roll som träningsorakel och hur vi som vanliga individer kan börja träna som mästare och förbättra vår livskvalitet.
Armand Krajnc, som har en unik karisma som lämnar få oberörda…..

 • Datum:
  13 apr 2018
 • Läge:
  Marknadsföreningen, Dunkers Kulturhus
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Medlem utan Frukostklubb kort, 120:-. Ej medlem, 220:-
 • Program:

  06:45 Mingelfrukost
  06:45 Marknadstorget öppnar
  07.30 Föreläsning med Patrik Romberg
  -Hemlig gäst
  -Utlottning av priser
  08.30 - 9.00 Gästas vi av Armand Krajnc OBS! slut denna dagen i salen kl 09.00

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs