Konflikthantering

Ledarskapsnätverk #3

 • 2019-05-23 13:30:00 2019-05-23 16:00:00 Europe/Stockholm Ledarskapsnätverk #3 Känns det ibland svårt att vara ledare? ölkjlj Som ledare är du kanske ansvarig för driften, besluten, personalen, intäkterna, kostnaderna, … <a href="https://mih.m.se/program/ledarskapbsnatverk/">Fortsätta</a> Näringslivskontoret, Drottninggatan 7A, Helsingborg info@mih.m.se
ölkjlj
Som ledare är du kanske ansvarig för driften, besluten, personalen, intäkterna, kostnaderna, marginalerna, kunderna och värderingarna inför chefen eller ägaren. Kanske till allt som nämns ovan och kanske tom till  ytterligare andra områden?
ölkjlj
Ofta kan man känna sig ensam i vad som kan upplevas som unika och oväntade situationer och beslut. Känslan att man måste prova sig fram och ensam med riskbedömning kan vara skrämmande. Det är här Marknadsföreningen i Helsingborg kan vara, eller snarare bilda just det stöd som behövs och fylla upp ett tomrum.
ölkjlj
Vi bjuder därför in till att tillsammans fylla detta tomrum. Genom att dela med oss av varandras kompetens, coachning och erfarenhet, kan vi nyttja varandras kunskap & erfarenheter. Enkelt uttryckt - vi får och ger kostnadsfri konsultering till varandra.
ölkjlj

Tredje och sista mötet innan sommaren kommer vi att fördjupa oss i ämnet konflikthantering. Mår vi bra av konflikter, eller mår vi bättre när vi inte har dem?

Vad är en konflikt och vad ska du tänka på?

Denna gång tar Desirée ”konfliktexperten” Allard över rodret och lotsar oss fram på konflikternas vågor. Kom och upptäck lågan som tänds i ögonen på henne när man nämner ordet konflikt och få insyn i hur du bättre kan förhålla dig till det.

Desireé Driver Allard Coaching och Consulting AB. Hon jobbar med förändring som ger nytt perspektiv och nya möjligheter genom ett eget ansvar och mod.

Var med och medverka, lär dig för livet och skapa nya kontakter, precis det som vi på Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen vill stå för.

Har du några frågor, tips eller önskningar, maila oss på info@mih.m.se, så utvecklar vi tillsammans.
ölkjlj
Tillsammans möjliggör vi det oförutsebara!
 • Datum:
  23 maj 2019
 • Läge:
  Näringslivskontoret, Drottninggatan 7A, Helsingborg
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Medlem utan Frukostklubb kort, 120:-. Ej medlem, 500:-
 • Program:

  13:30 Mingelfika
  14.00 Introduktion
  - Workshop
  - Presentation
  16.00 Slut

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs