med Barbara Wennheden

Ledarskapsworkshop: Engagerat Medarbetarskap

med Barbara Wennheden

 • 2020-10-08 14:30:00 2020-10-08 17:00:00 Europe/Stockholm Ledarskapsworkshop: Engagerat Medarbetarskap Ledarskapsworkshop – öppen för alla Gratis för medlemmar. Icke-medlem 395 kr Hur uppnår organisationen ett hållbart samspel mellan ledare och … <a href="https://mih.m.se/program/ledarskapsnatverk-10-08/">Fortsätta</a> Drottninggatan 7 A, ingång via Familjen Helsingborg info@mih.m.se
Ledarskapsworkshop - öppen för alla

Gratis för medlemmar. Icke-medlem 395 kr

Hur uppnår organisationen ett hållbart samspel mellan ledare och medarbetare?

Svaret får du när vi under denna ledarskapsworkshop sätter medarbetarskap i centrum. Ett engagerat medarbetarskap leder till ett starkt medledarskap. Och tvärtom. 

Välkommen på denna Workshop för inspiration, reflektion och verktyg med Barbara Wennheden. Hon är en av grundarna och VD på iTURN, seniorkonsult inom ledar- och medarbetarutveckling med engagemang i fokus.

"Kulturen sitter inte i väggarna, den sitter i människorna. Vi utvecklar därför inte verksamheter. Vi inspirerar och utvecklar människor som bygger och utvecklar verksamheter och organisationer. Som åstadkommer en förflyttning genom sitt driv, sitt engagemang och sitt ansvar för helheten."

Det skrivs mycket om engagemang idag. Kanske det beror på att vi vet med säkerhet att det finns ett starkt samband mellan engagemang, egenansvar, välmående, prestation och resultat. Det finns mycket forskning och otaliga studier som påvisar sambandet.

Idag är det bara 14% (!) av medarbetarna som känner engagemang i sitt arbete. I Sverige. Men det globala snittet ligger inte mycket högre. Antingen väljer vi att förfasas över siffrorna. Och det är väl en bra start. Eller så ser vi det som en möjlighet. Vilken potential - om vi jobbar med rätt saker som stärker engagemanget.

Nyfiken på vad ni kan jobba med i er organisation, för att bibehålla och eller utveckla engagemanget?

Då bör du inte tveka med anmälan till denna workshop. Här får du ett helhetssyn på hur din organisation kan utveckla medarbetarskapet samt konkreta verktyg

Vi ses!

 

 

OBS Anmälan stänger 7/10 kl.12.00 - OBS

 • Datum:
  8 okt 2020
 • Läge:
  Drottninggatan 7 A, ingång via Familjen Helsingborg
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Ej medlem, 495:-
 • Program:

  14:30 Mingelfika
  15.00 Introduktion
  - Workshop
  - Presentation
  17.00 Slut

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs