med Margareta Gottberg

Ledarskapsnätverk: Om strävor och rädslor

med Margareta Gottberg

 • 2020-11-03 08:30:00 2020-11-03 14:00:00 Europe/Stockholm Ledarskapsnätverk: Om strävor och rädslor Om vår ständiga strävan och hur den både ger oss drivkraft och skapar hinder  Kan vår strävan efter att få … <a href="https://mih.m.se/program/ledarskapsnatverk-11-03/">Fortsätta</a> The Vault Hotel info@mih.m.se

Om vår ständiga strävan och hur den både ger oss drivkraft och skapar hinder 

Kan vår strävan efter att få känna oss betydelsefulla, kompetenta och omtyckta också
utgöra ett hinder för vår förmåga att samspela och kommunicera?
Vad behöver jag som ledare förstå kring det för att på ett hållbart sätt kunna leda både
mig själv och andra?

Välkommen till en ledarskapsnätverksdag och workshop som leds av Margareta Gottberg, senior konsult inom ledar- och medarbetarutveckling. Under den här dagen tittar vi närmare på en del av den modell, The Human Element, som forskaren och psykologen Ph.D Will Schutz krönte sin livslånga forskning med, efter att först ha formulerat FIRO-teorin om gruppers utveckling.

The Human Element® (THE), är i sin helhet en modell för både personlig och organisatorisk utveckling som omfattar både individ & grupp och framför allt hur våra mellanmänskliga relationer påverkar både människors och organisationers välmåga och framgång.

Jag har arbetat med THE som utgångspunkt under ett tiotal år och slutar aldrig förvånas över hur graden av självinsikt påverkar både självledarskapet och förmågan att leda andra. Min erfarenhet säger mig att för att orka och för att känna tillfredställelse kring ledaruppdraget är den djupa självinsikten en ”huvudnyckel”. Därifrån utformas min förmåga att leda andra. Förståelse och insikt kring hur till exempel strävor och rädslor påverkar är en del. Som jag ser det är ledarskap ett dagligt hantverk som innebär att förstå, fördjupa och förädla den mänskliga interaktionen. Och för det krävs kunskap, insikt och träning.”

Tillsammans fyller vi dagen med korta teorimoduler, övningar, samtal i olika grupperingar, självreflektion och förhoppningsvis finns tid för en walk & talk.

Vi kommer att servera en lätt lunch serveras och  mån av tid och fint väder avslutter vi dagen med Walk and Talk.

Vällkommen!

OBS Anmälan stänger 29/10 kl.23.59 - OBS

 • Datum:
  3 nov 2020
 • Läge:
  The Vault Hotel
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Ej medlem, 495:-
 • Program:

  08.30 Introduktion och mingelfika
  - Workshop
  - Lunch
  - Presentation
  - (Walk and Talk)
  14.00 Slut

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
MiH Ledarskap 3/11: Margareta Gottberg
OBS Anmälan stänger 29/10 kl.00.00 - OBS
396.00 kr
17 available

Fyll i alla fälten som krävs