Ledarskapsnätverk: The Human Element

Heldagsworkshop med Margareta Gottberg

 • 2020-11-03 14:30:00 2020-11-03 17:00:00 Europe/Stockholm Ledarskapsnätverk: The Human Element Är det då viktigt med självledarskap och god självinsikt?  Den frågan tar vi oss an under denna heldagsworkshop när Margareta … <a href="https://mih.m.se/program/ledarskapsnatverk-2/">Fortsätta</a> Näringslivskontoret, Drottninggatan 7A, Helsingborg info@mih.m.se

Är det då viktigt med självledarskap och god självinsikt? 

Den frågan tar vi oss an under denna heldagsworkshop när Margareta Gottberg guider oss genom självledarskap ur både det egna och organisationens perspektiv med utgångspunkt i "The Human Element".

The Human Element® (THE), är den modell för både personlig och organisatorisk utveckling som forskaren och psykologen Ph.D Will Schutz krönte sin livslånga forskning med, efter att först ha formulerat FIRO-teorin om gruppers utveckling. Will Schutz forskning omfattar både individ & grupp och framför allt hur våra mellanmänskliga relationer påverkar både människors och organisationers välmåga och framgång.

Utvecklingsprogrammet bidrar till att chefer, ledare och medarbetare känner sig kraftfulla och tydligt tar ansvar för det egna självledarskapet och att navigera den mänskliga sidan av verksamheten. 

 

Under ett tiotal år har jag med THE som utgångspunkt arbetat som utbildare/handledare med huvudfokus på ledarutveckling. Min erfarenhet är att alltför många i ledarroll saknar det trygga självledarskapet som bottnar i den djupa självinsikten.

Tillsammans fyller vi dagen med korta teorimoduler, övningar, samtal i olika grupperingar.
En stund för en kort mindfulnessövning kommer att finnas och i samband med lunch kommer en stund för självreflektion att läggas in i programmet.

Med dig hem från dagen får du nya insikter och smarta verktyg så att du bättre kan förstå, fördjupa och förädla ditt ledarskap.

Att leda är ett hantverk som innebär att du i ett ständigt flöde behöver förstå, fördjupa och förädla mänsklig interaktion. Det krävs kunskap, insikt och träning i moderna sk verktyg. Smarta chefer/ledare förstår att börja med sig själva för att bygga den psykologiska trygghet som teamet behöver för att vara effektiva.

Välkommen!

 

OBS Anmälan stänger 29/10 kl.00.00 - OBS

 • Datum:
  3 nov 2020
 • Läge:
  Näringslivskontoret, Drottninggatan 7A, Helsingborg
 • Pris:
  Kostnadsfritt för Premiummedlem i MiH. Medlem 120:-. Ej medlem, 500:-
 • Program:

  Vi återkommer snarast med ny informataion

  14:30 Mingelfika
  15.00 Introduktion
  - Workshop
  - Presentation
  17.00 Slut

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
MiH Ledarskap 3/11: Margareta Gottberg
OBS Anmälan stänger 29/10 kl.00.00 - OBS
400.00 kr
20 available

Fyll i alla fälten som krävs