Ledarskapsnätverk #5

Kommunikation

 • 2019-09-17 14:00:00 2019-09-17 16:30:00 Europe/Stockholm Kommunikation TAG PLATS. ÄG DIN SCEN. Denna tisdag ska vi prata om kommunikation och göra det genom att ta avstamp i … <a href="https://mih.m.se/program/ledarskapsnatverk-4/">Fortsätta</a> Näringslivskontoret, Drottninggatan 7A, Helsingborg info@mih.m.se

TAG PLATS. ÄG DIN SCEN.

Denna tisdag ska vi prata om kommunikation och göra det genom att ta avstamp i teaterns och filmens värld.. Genom att titta på hur skådespelare och regissörer gör och tänker kan vi få konkreta och effektiva verktyg för att kommunicera bättre och skapa tillitsfulla relationer med människor i vår omgivning. Så att vi kan tända våra mentala spotlight och nå de resultat och mål vi önskar.

Sanja Streuli från Better Change, med över 40 år på, bakom och omkring scenen, delar med sig av sina erfarenheter kring att ta plats och äga sin scen. Den scen vi alla dagligen äntrar genom att vi interagerar med andra människor.
Signalerar vi samma sak som vi säger? Blir vi ofta missförstådda? Lyssnar de på oss eller har vi en ton som gör att folk stänger av? Och hur i hela friden ändrar man på det i så fall?

Vi får ta del av såväl teori som forskning kring hur vi och våra hjärnor och varvar med praktiska övningar. Vi tittar särskilt på den ordlösa kommunikationen, dvs den som handlar om kroppsspråk, röst och tonalitet och som vi oftast har väldigt liten eller ingen träning alls i.

Bli en ledare man vill följa!

 • Datum:
  17 sep 2019
 • Läge:
  Näringslivskontoret, Drottninggatan 7A, Helsingborg
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Medlem utan Frukostklubb kort, 120:-. Ej medlem, 500:-
 • Program:

  14:00 Mingelfika
  14:30 Introduktion
  - Workshop
  - Presentation
  16.30 Slut

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs