Frukostmöte med

Linda Hammarstrand

The Chain of Passion

 • 2019-10-25 06:45:00 2019-10-25 08:30:00 Europe/Stockholm Linda Hammarstrand Hur vi skapar en kultur som går ut på att höja och rekommendera varandra!   Stafetten filosofin kallar Linda den … <a href="https://mih.m.se/program/linda-hammarstrand/">Fortsätta</a> Dunkers Kulturhus, Helsingborg info@mih.m.se

Hur vi skapar en kultur som går ut på att höja och rekommendera varandra!

 

Stafetten filosofin kallar Linda den idén om att alla är en länk i en obruten kedja där alla servar och alla har ett värde på sin sträcka.

 

Denna morgon delar Linda Hammarstrand med sig av sin filosofi och erfarenheter från att implementera en kultur som går ut på att höja och rekommendera varandra.

Linda kommer under sin föreläsning presentera Stafetten - som handlar om att skapa en kultur som går ut på att höja och rekommendera varandra! Stafetten får oss att börja arbeta tillsammans - inte bara samtidigt. Verksamhetens framgång vilar i händerna på våra medarbetare. Det är våra vanor och beteenden som syns på den sista raden - det är kulturen.

Linda har över 20 års erfarenhet av kommunikation och HR i bagaget. Hon har arbetat med Stena-sfärens värdegrund och affärsfilosofi och implementerat den för koncernens 22 000 medarbetare. Hon har också varit Director of Passion i Clarion Hotels Ledningsgrupp med målet att göra Clarion Hotel till Nordens mest attraktiva arbetsgivare. 

 • Datum:
  25 okt 2019
 • Läge:
  Dunkers Kulturhus, Helsingborg
 • Pris:
  Kostnadsfritt för Premiummedlem i MiH. Medlem utan Premium, 120:-. Ej medlem, 275:-
 • Program:

  06:45 Mingelfrukost
  07.30 Föreläsning
  -Hemlig gäst
  -Utlottning av priser
  08.30 Slut inne i salen

Biljetter

194 tillgänglig
Affärsfrukost 25 oktober 2019275

Fyll i alla fälten som krävs

Mina bokningar

Fyll i alla fälten som krävs