Frukostmöte med

Linus Jonkman

Vi lever i ett arbetsliv med nya naturlagar.

 • 2020-02-28 06:45:00 2020-02-28 08:30:00 Europe/Stockholm Linus Jonkman Om kraften i att leda en organisation genom kultur! Vi lever i ett arbetsliv med nya naturlagar. Den gamla synen … <a href="https://mih.m.se/program/linus-jonkman/">Fortsätta</a> Clarion Grand Hotel info@mih.m.se

Om kraften i att leda en organisation genom kultur!

Vi lever i ett arbetsliv med nya naturlagar. Den gamla synen på vad en medarbetare är och vad denne drivs av ifrågasätts allt oftare. De bolag som var drömarbetsplatser på 90-talet men som inte förändrat sin personalpolitik, måste idag betala skyhöga löner för att tävla om talangerna.

Moderna motsvarigheter som har en annan syn på medarbetaren attraherar dock stjärnor på ett annat vis. När konservativa bolag använder honnörsord som policies, lojalitet och direktiv, talar de nya bolagen istället om kultur, engagemang och syfte.

Denna morgon möter vi Linus Jonkman som har gjort resan från traditionella storbolag med stelbenta KPI:er till att bygga kultur i en organisation som nu räknas som ett av Europas föregångsbolag när det gäller medarbetarupplevelsen.

Linus har på nära håll sett vad som händer när kraften i människor frigörs på detta vis. Vi kommer tala om hur organisationsutveckling kan ske på ett organiskt vis genom medarbetarupplevelsen och med kulturen som rättesnöre. Vi kommer också belysa varför kultur verkligen är en konkurrensfördel och varför engagemang kräver en stor förståelse för katter.

Linus Jonkman är trebarnspappan som gillar att skriva böcker om mjuka abstrakta ämnen med hårda kanter. Sen fem år tillbaka är han också känd som den introverta och träningsglada HR-chefen på Prisjakt som också råkar skriva Sveriges roligaste jobbannonser.

En garanterat bra start på dagen!

 

OBS-OBS-OBS - Anmälan stänger den 26 / 2 OBS-OBS-OBS
 • Datum:
  28 feb 2020
 • Läge:
  Clarion Grand Hotel
 • Pris:
  Kostnadsfritt för Premiummedlem i MiH. Medlem 120:-. Ej medlem, 275:-
 • Program:

  06:45 Mingelfrukost
  07.30 Föreläsning
  ...med det oförutsebara
  08.30 Slut inne i salen

Biljetter

Fyll i alla fälten som krävs