Frukostmöte med

Linus Olsson Collentine

Nudging

 • 2019-11-29 06:45:00 2019-11-29 08:30:00 Europe/Stockholm Linus Olsson Collentine Att förstå och influera människors beteende!   Hur vi genom nudging och psykologi förstår varför människor inte alltid beter sig … <a href="https://mih.m.se/program/linus-olsson-collentine/">Fortsätta</a> Clarion Grand Hotel info@mih.m.se

Att förstå och influera människors beteende!

 

Hur vi genom nudging och psykologi förstår varför människor inte alltid beter sig så smart, och vad vi kan göra för att ändra på det.

 

Nudging är ett nobelprisvinnande sätt att förstå och etiskt påverka människor. Det används av företag som Google, Facebook, ICA och Volvo samt regeringar och offentliga myndigheter i länder som Storbritannien, Danmark och Australien. Det handlar om att hjälpa människor att välja det som är nyttigt för dem, bra för planeten och kostnadsbesparande för samhället. Vilket inte är en alldeles enkel utmaning, då människan i grunden är bekväm och ogillar förändringar.

Psykologen och nudgingexperten Linus Olsson Collentine från Nudgingbolaget ger dig en beteendevetenskaplig förståelse för vad som styr människors beteende, varför vi inte särskilt ofta beter oss rationellt och hur nudging kan användas för att skapa beteendeförändring genom små justeringar i den miljö där beslutet fattas.

 • Datum:
  29 nov 2019
 • Läge:
  Clarion Grand Hotel
 • Pris:
  Kostnadsfritt för Premiummedlem i MiH. Medlem utan Premium, 120:-. Ej medlem, 275:-
 • Program:

  06:45 Mingelfrukost
  07.30 Föreläsning
  -Hemlig gäst
  -Utlottning av priser
  08.30 Slut inne i salen

Biljetter

34 tillgänglig
Frukostmöte den 29 november 2019275

Fyll i alla fälten som krävs

Mina bokningar

Fyll i alla fälten som krävs