Mattias Gustavsson och Robert Persson från Retro FM

Lunch med Ljud

 • 2019-03-07 11:45:00 2019-03-07 13:30:00 Europe/Stockholm Lunch med Ljud Hur startar och driver man en radiokanal och vilken reklam fungerar bäst? Vad är ljud idag 2019 och konsumerar vi … <a href="https://mih.m.se/program/lunch-med-ljud/">Fortsätta</a> Via95, Drottninggatan 95, Helsingborg info@mih.m.se

Hur startar och driver man en radiokanal och vilken reklam fungerar bäst?

Vad är ljud idag 2019 och konsumerar vi lyssnare ljud?

Det får vi reda på denna lunch då Mattias Gustavsson samt Robert Persson gästar oss. Mattias & Robert har en bred och lång erfarenhet inom radio och kommer att ta oss med på en resa från hur man startar upp en radiokanal och hur man klarar av att driva den långsiktigt. Hur man behåller sina lyssnare och vad det är för reklam som fungerar bäst och på vilken plattform. Bered er på ett föredrag med ljudet i fokus.

Mattias och Robert kommer från Mad Men Media som äger och driver tillsammans med Bauer Media AB, Retro FM i Skåne samt Rockklassiker i Stockholm, Göteborg och Skåne. Tillsammans var det med när kommersiellt radio startade i Sverige 1993 och har sedan dess ägt, byggt upp och utvecklat ett flertal radiostationer både i Sverige samt i Europa och USA. Mattias har också hunnit med att jobb som chef på Sveriges Radio och Robert som chef på Skånska Dagbladet.

 • Datum:
  7 mar 2019
 • Läge:
  Via95, Drottninggatan 95, Helsingborg
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Medlem utan Frukostklubb kort, 120:-. Ej medlem, 375:-
 • Program:

  11:45 Mingellunch
  12.15 Föreläsning
  - Frågestund & samtal
  13.30 Slut

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs