En framgångssaga med smak

Lunch med Oatly

 • 2019-01-30 11:45:00 2019-01-30 13:30:00 Europe/Stockholm Lunch med Oatly Oatly – från idé till miljonföretag Oatly var ett av de 4 företag som nominerades till årets företag i MiH … <a href="https://mih.m.se/program/lunch-med-oatly/">Fortsätta</a> Jacob Hansens Hus, Norra Storgatan 21, Helsingborg info@mih.m.se

Oatly var ett av de 4 företag som nominerades till årets företag i MiH Guld. Nu har du möjlighet att lära känna företaget ännu bättre och dessutom äta en god lunch som baserats så långt som möjligt på Oatlys produkter. 

Vi kommer att få höra mer om när forskare vid Lunds universitet upptäckte att naturliga enzymer kan omvandla fiberrik havre till näringsriktig flytande föda, och hur det ledde till grundadet av Oatly på 90-talet. Oatly jobbar stenhårt för att vi ska kunna minska ner, eller rent av utesluta, mejeriprodukter men ändå bibehålla smak, konsistens och näring. Idag väljer allt fler deras produkter för smakens, hälsans och klimatets skull.

Med ”We promise to be a good company” som löfte, är Oatly ett levande bevis på att hållbarhetsfokus är lönsamt för affärerna. Tillväxttakten är påfallande och i produktions- och utvecklingsanläggningen i Landskrona investeras det en halv miljard för att dubbla kapaciteten.

Vi kommer att få ta del av Oatlys historia om hur kedjan från forskning till företag sattes på plats. Om hur idén kring havre formades som alternativ till marknadens soja och mejeriprodukter. Framgången har kantats av olika samarbeten som spruckit och nya har tagit fart. Om att vara provokativ och våga provocera i sin marknadsföring och mycket mer.

Oatly finns på ett 20-tal marknader i Europa, Nordamerika och Asien.

Lunchen tillagas av Fredrik Grund, kock och delägare i FENA PR & Event. Det blir en vegetarisk meny utan mejeriprodukter. Med Oatly's sortiment lovas det en smakupplevelse som vi sent ska glömma.

En lunch med mycket innehåll från en upptäkt till en miljonindustri - på ett smakfullt sätt!

WOW NO COW!

 

OBS - OBS - OBS 

Sista dag för anmälan är 28:e januari!

 • Datum:
  30 jan 2019
 • Läge:
  Jacob Hansens Hus, Norra Storgatan 21, Helsingborg
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Medlem utan Frukostklubb kort, 120:-. Ej medlem, 275:-
 • Program:

  11:45 Mingellunch
  12.15 Föreläsning Oatly
  - Frågestund & samtal
  13.30 Slut

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs