MiH Frukost med

Magnus Omstedt: E-handel och nya sätt att göra affärer

 • 2021-02-26 07:30:00 2021-02-26 08:15:00 Europe/Stockholm Magnus Omstedt: E-handel och nya sätt att göra affärer Kina-experten Magnus Omstedt kommer denna MiH Frukost att berätta om den svenska e-handelsvägen till den myllrande marknaden i öst. Magnus … <a href="https://mih.m.se/program/magnus-omstedt-2/">Fortsätta</a> Digitalt via zoom. Vi skickar länken till sändningen via mail dagen innan eventet. info@mih.m.se
Kina-experten Magnus Omstedt kommer denna MiH Frukost att berätta om den svenska e-handelsvägen till den myllrande marknaden i öst. Magnus delar sina erfarenheter om hur det är att leva, göra affärer och handla i Kina. Det som är ännu mer intressant är hur Magnus kommer att med precision ”gissa” rätt kring hur framtiden kommer bli här när det gäller att handla varor och tjänster.

Framtiden är där. Det som händer i Kina när det gäller shoppingbeteenden har nyligen börjat dyka upp här i Sverige. Snart kan stora drakar få mångfacetterad konkurrens när nya sätt uppstår att förflytta varor och tjänster från a till ö utan att passera alla andra bokstäver i alfabetet.

Har du dålig koll på kulturen, konsumenterna och den mördande konkurrensen i Kina? Tveka inte att ta del av denna föreläsning! Med en intressant karriär som katalysator för implementering av affärer i Kina, har Magnus en intressant berättelse att dela. Det hela började när han som 16 åring via stipendium hamnade i Hong Kong. Han fortsatte att lära känna denna intensiva världsdel via IKEA som Market Research Manager i Kina.

Senast arbetade Magnus för H&M med implementering av deras e-handel i Kina som Head of Asia Growth Program. Idag lever och bor han i Stockholm med familj. Magnus har även bott här i vårt Helsingborg.

Varmt välkomna på en digital framtidsresa i nutid!

Tills vidare kommer vi att  arrangera MiH Frukost digitalt. Tillsammans med Studio E garanterar vi digitala sändningar i toppklass så du trots tidens restriktioner får möjlighet att utveckla nya kompetenser.

 

Vi kommer skicka ut länken via mail till alla anmälda dagen innan eventet

 

OBS. Är du Student och inte medlem? Då betalar du 85 kr för att deltaga. Kontakt MiH student (student@mih.m.se) från din studentmail med ditt för- och efternamn för biljett och betalning.

Anmälan här på hemsidan är stängd. Skriv till info@mih.m.se om du vill deltaga så skickar vi länken (evt. faktura till dig)!

 • Datum:
  26 feb 2021
 • Läge:
  Digitalt via zoom. Vi skickar länken till sändningen via mail dagen innan eventet.
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Ej medlem, gäst självkostnadspris, 125 kr. Tecknar du sedan ett medlemskap inom två veckor efter att du deltagit på eventet får du ett premium-medlemskap, för 1750 kr inkl moms. https://mih.m.se/bli-medlem/
 • Program:

  7.30-8.15: Föreläsning inkl. frågor

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs