Frukostmöte med

Magnus Omstedt

 • 2020-05-07 08:00:00 2020-05-07 09:30:00 Europe/Stockholm Magnus Omstedt E-handel och nya sätt att göra affärer. Framtiden är redan där – det som händer i Kina när det gäller … <a href="https://mih.m.se/program/magnus-omstedt/">Fortsätta</a> E-commerce park, Vasatorpsvägen 1 E, Helsingborg info@mih.m.se

E-handel och nya sätt att göra affärer.

Framtiden är redan där - det som händer i Kina när det gäller shoppingbeteenden har nyligen börjat dyka upp här i Sverige.

 

Snart kan stora drakar få mångfacetterad konkurrens när nya sätt uppstår att förflytta varor och tjänster från a till ö utan att passera alla andra bokstäver i alfabetet. Magnus Omstedt kommer vid detta tillfälle dela sina erfarenheter om hur det är att leva, göra affärer och handla i Kina. Men det ännu mer intressanta är hur Magnus kommer med precision ”gissa” rätt kring hur framtiden snart kommer bli här när det gäller att handla varor och tjänster.

Magnus Omstedt har en intressant berättelse att dela, hur han som 16 åring, via stipendium hamnade i Hong Kong. Fortsatte lära känna denna intensiva världsdel via IKEA som market research manager i Kina. Nu senast arbetade han på H&M med att implementera deras e-handel i Kina som head of asia growth. Idag lever och bor han i Stockholm med familj, har även bott här i vårt Helsingborg.
Varmt välkomna

 • Datum:
  7 maj 2020
 • Läge:
  E-commerce park, Vasatorpsvägen 1 E, Helsingborg
 • Pris:
  Kostnadsfritt för Premiummedlem i MiH. Medlem 120:-. Ej medlem, 275:-
 • Program:

  8:00 -mingelfrukost
  8:30 -föreläsning
  .... med det oförutsebara
  9:30 - slut

Biljetter

30 tillgänglig
Frukost 7/5275

Fyll i alla fälten som krävs

Mina bokningar

Fyll i alla fälten som krävs