Frukostklubben + föreläsning

Michael Wahlgren

 • 2017-10-13 06:45:00 2017-10-13 08:30:00 Europe/Stockholm Michael Wahlgren För företag är SEO en av de bästa kanalerna till att lönsamt nå nya kunder. Samtidigt är det många som konkurrerar om topplaceringarna på Google. Vilka möjligheter finns att öka din synlighet på Google och vilka vanliga misstag görs?  Marknadsföreningen, Dunkers Kulturhus info@mih.m.se

Få fler kunder från Google

På denna frukostsföreläsning kommer Michael Wahlgren bjuda på tips om SEO (sökmotoroptimering). För företag är SEO en av de bästa kanalerna till att lönsamt nå nya kunder. Samtidigt är det många som konkurrerar om topplaceringarna på Google. Vilka möjligheter finns att öka din synlighet på Google och vilka vanliga misstag görs? 

Michael Wahlgren har jobbat med SEO i 15 år och är grundare till byrån Pineberry. Han är en uppskattad föreläsare och är författare till den storsäljande SEO-boken Guldläge på nätet.

 • Datum:
  13 okt 2017
 • Läge:
  Marknadsföreningen, Dunkers Kulturhus
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Medlem utan Frukostklubb kort, 120:-. Ej medlem, 220:-
 • Program:

  06:45 Mingelfrukost
  06:45 Marknadstorget öppnar
  07.30 Föreläsning med Annelie Johansson
  Hemlig gäst
  Utlottning av priser
  08.30 Slut inne i salen

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs