Företagare från Örkelljunga

MiH gästas av Örkelljunga Näringsliv

 • 2018-05-04 06:45:00 2018-05-04 08:30:00 Europe/Stockholm MiH gästas av Örkelljunga Näringsliv Välkommen till en annorlunda morgon där Örkelljunga Näringsliv gästar MiH och Frukostklubben! Marknadsföreningen, Dunkers Kulturhus info@mih.m.se

Denna morgon gästas vi av Örkelljunga Näringsliv som intar Frukostklubben och bjuder in till en morgon fylld med företag och entreprenörer från denna kommun.

På scenen kommer vi få höra tre olika företag från Örkelljunga kommun berätta sin historia och dela med sig av sina erfarenheter som kan ge oss ett helt nytt sätt att se hur det är att driva företag i en mindre kommun så som Örkelljunga. En intressant och ”annorlunda” morgon hos oss på Frukostklubben!

 

Frida Nilsson, VD Fint Örkelljunga AB samt ledamot i Örkelljunga Näringsliv

Hur kan man genom att möblera om/ ta in eller ta bort möbler göra så att man tjänar mer pengar vid en försäljning av bostad? Hur kan man genom att ställa i ordning inför en fotografering få fler till att få fler intressenter och fler besök?  Ett ämne som Frida Nilsson tar upp denna morgon. Hon kommer även prata lite om vikten av den lilla föreningens stora fördelar såsom korta ledtider mellan ord och handling och närheten till politiken. Hennes största drivkraft att alla medlemmar ska bli så livskraftiga som möjligt. ”Om Örkelljungas näringsliv är livskraftigt mår hela Örkelljunga bra. Bättre skolor, handel, infrastruktur mm...”

Viktor Olsson, Byggnadsingenjör Åsbohus

Hur har ett familjeägt husföretag kunnat överleva & växa i konjunkturkänsliga byggbranschen i mer än 55 år? Med en kärna av trä har det genom åren byggts både högt, stort och lyxigt men även skapats hem till gemene man. Vad är deras styrka? Kom och lyssna på Viktor Olssons tankar kring detta.

Carl – Fredrik Emilsson, VD  Jelmtech

Hur kan det komma sig att Hemocue och IKEA använder sig av ett företag som Jelmtech? Vad har Nibe och Electrolux funnit hos Jelmtech som de inte funnit på andra ställen? Kanske är en del av svaret att Jelmtech är duktiga på problemlösning?  Detta och mycket mer får vi reda på denna morgon.

 • Datum:
  4 maj 2018
 • Läge:
  Marknadsföreningen, Dunkers Kulturhus
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Medlem utan Frukostklubb kort, 120:-. Ej medlem, 220:-
 • Program:

  06:45 Mingelfrukost
  06:45 Marknadstorget öppnar
  07.30 Föreläsning med Frida Nilsson, Viktor Olsson och Carl-Fredrik Emilsson
  -Underhållning
  -Utlottning av priser
  08.30 Slut inne i salen

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs