Näringslivsgalan

MiH Guld

i samarbete med HBG TALKS

 • 2022-01-27 18:30:00 2022-01-27 23:00:00 Europe/Stockholm MiH Guld Hjärtligt välkomna att hylla Nordvästra Skånes näringsliv med en storslagen kväll den 27 januari tillsammans med oss i Marknadsföreningen i … <a href="https://mih.m.se/program/mih-guld-21/">Fortsätta</a> Clarion Hotel & Congress Sea U info@mih.m.se

Hjärtligt välkomna att hylla Nordvästra Skånes näringsliv med en storslagen kväll den 27 januari tillsammans med oss i Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen.

Vi arrangerar MiH Guld i samband med HBG Talks som i år äger rum i kongressalen på vackra Clarion Hotel & Congress Sea U. Det blir en fartfylld kväll under ledning av Isaac & The Soul Company som tar oss med på en Talk Show Live med massor av underhållning, musik och självklart en guldkantad prisutdelning. Hotellets kök har komponerat en utsökt 3- rätters middag med god dryck därtill.

Under kvällen delar vi ut priser till Årets Företag, Årets Personlighet, Årets Nytänkare, Årets Startup samt specialpriset Årets Hjärta.

Vi börjar kvällen med mingel och ett glas bubbel kl. 18.30. Middag med prisutdelning, talk show och en fantastiskt musikalisk show med Isaac & The Soul Company förgyller scenen mellan kl. 19.00 till 23.00.

I kvällens paket ingår 3-rätters festmiddag, 1 glas bubbel samt 2 glas till middagen och en storslagen underhållning från scen. Passa på att boka er även till HBG Talks så får ni en oförglömlig dag och kväll tillsammans med oss.

Det här blir en kväll med extra glans, en kväll ni inte vill missa - så samla vänner, personal, kunder eller en hjärtevän och kom och fira med oss!

 

BILJETTERNA ÄR NU SLÄPPTA OCH SÄLJS GEMENSAMT MED HBG TALKS - BOKA DIN PLATS HÄR: 
https://www.icegroupinvitation.com/mih

 • Datum:
  27 jan 2022
 • Läge:
  Clarion Hotel & Congress Sea U
 • Pris:
  För medlemmar 995:- / För icke medlemmar 1495:- Kombinationsbiljett HBG Talks + MiH Guld 1865:- / För icke medlemmar 2370:-
 • Program:

  18:30 Mingel med ett glas bubbel
  19:00 Middag med vinpaket, prisutdelning, talk show och en fantastiskt musikalisk show med Isaac & The Soul Company
  Avslut från scenen ca 23:00.

Fyll i alla fälten som krävs