MiH Frukost | MiH Student

Therese Wallter: Framgångshjulet – att medvetet leda dig själv

Arrangerat av MiH Student

 • 2020-10-16 07:30:00 2020-10-16 09:30:00 Europe/Stockholm Therese Wallter: Framgångshjulet – att medvetet leda dig själv Denna fredag morgon bjuder MiH student in till en väldigt spännande frukostföreläsning med Therese Wallter! En unik möjlighet för att … <a href="https://mih.m.se/program/mihfrukost-therese-wallter/">Fortsätta</a> Clarion Grand Hotel info@mih.m.se
Denna fredag morgon bjuder MiH student in till en väldigt spännande frukostföreläsning med Therese Wallter! En unik möjlighet för att bli inspirerat till självutveckling och skapa kontakt mellan studenter och näringslivet. Det serveras som alltid frukost och sedan drar föreläsningen igång. 

Therese delar med sig av Framgångshjulets parametrar, för att få DITT hjul i rullning och på så vis lyfta dig och din verksamhet. Therese har en bakgrund som landslagsspelare i handboll och som civilekonom där hon arbetat med marknad och försäljning i 15 år. Idag är hon processledare och föreläsare där hon arbetar med att skapa medveten framgång kring ledarskap, grupputveckling och kommunikation.

 

Hur leder du dig själv? Har du funderat över den frågan tidigare? Är du medveten skapas möjligheter till utveckling, förändring och påverkan.

Med 13 elitsäsonger bakom sig, 44 landskamper, 1 EM-silver, 4-SM silver, 1 danskt silver, 3 år som proffs i Danmark med kvartsfinalspel i Champions League, har Therese erfarenheter av att ha ett positivt mindset för att hantera stressade och pressande situationer, se möjligheter, vara förbered för prestation och tillsammans med detta ha en bra vardag.

Therese inspirerar kring självledarskap för att bli medveten och påverka ert tankesätt och agerande och på så vis hjälpa er att nå dit du eller din organisation vill. I denna speciella tid, är självledarskapet högst aktuellt, men som alltid upplyftande för självkänsla och välmående

Varmt välkomna!

OBS Student och inte medlem? Kontakt MiH student för biljett (student@mih.m.se) och swisha 85 kr i entrén

Vi följer Folkhälsomyndighetens beslut om sammankomster med max 50 deltagare

OBS Anmälan stänger 14/10 kl. 17.00  OBS

 • Datum:
  16 okt 2020
 • Läge:
  Clarion Grand Hotel
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlemmar i MiH. Ej medlem, 295:- Ej medlem student 85:-
 • Program:

  07:30 Mingelfrukost
  08:00-09:00 Föreläsning och frågor
  Mingel
  09.30 Program slut

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs