Nätverkslunch med MiH

Nätverkslunch i Höganäs

 • 2018-09-12 12:00:00 2018-09-12 13:00:00 Europe/Stockholm Nätverkslunch i Höganäs Nu sätter MiH igång med Nätverkslunch med fokus på olika områden och kommuner i vår region. Magasin 36 info@mih.m.se

Nu sätter MiH igång med Nätverkslunch med fokus på olika områden och kommuner i vår region. Vid varje tillfälle kommer vi att beröra näringslivet i området vi gästar. Vi kommer att fokusera samtalen på vad som behövs för att utveckla och bidra till mer dynamik, men också hur MiH kan hjälpa till att möjliggöra olika önskemål och specifika behov.
Först ut är Höganäs och vi träffas på Magasin 36 där vi får möjlighet att avnjuta en härlig lunch till självkostnadspris och beröra intressanta ämnen och tillsammans skapa visioner. Vid varje tillfälle kommer representanter från styrelsen att medverka och på Magasin 36 möts vi av Nina Åkerlund och Özlem Tan.

Ett perfekt tillfälle att knyta värdefulla kontakter och får prova på dina idéer och tankar.

Glöm inte dina visitkort.

Vi ses på Magasin 36 i Höganäs (vån 2)

 • Datum:
  12 sep 2018
 • Läge:
  Magasin 36
 • Pris:
  Du betalar din lunch på plats
 • Program:

  12.00 vi samlas vid restaurangen på Magasin 36 (vån 2)
  Vi avnjuter vår lunch och pratar möjligheter och skapar det oförutsebara
  13.30 avslut

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs