Frukostföreläsning

Hur skapar du möjligheter och tar tillvara på dem?

i samarbete med marknadsföreningen Nordost Skåne

 • 2021-02-17 08:30:00 2021-02-17 09:15:00 Europe/Stockholm Hur skapar du möjligheter och tar tillvara på dem? Under våren 2021 samarbetar vi vid utvalda tillfällen med Marknadsföreningen Nordost Skåne och bjuder in varandras medlemmar till frukostföreläsningar. Den … <a href="https://mih.m.se/program/nordostskane-mih/">Fortsätta</a> Digital föreläsning info@mih.m.se
Under våren 2021 samarbetar vi vid utvalda tillfällen med Marknadsföreningen Nordost Skåne och bjuder in varandras medlemmar till frukostföreläsningar.
Den 17 februari är du inbjuden till Marknadsföreningen Nordost Skånes frukostföreläsning med Lina Thunberg. Redan som 21-åring blev Lina Thunberg med rötterna i Hässleholm listad som en av Sveriges 101 Supertalanger av Veckans Affärer.

Trots sin unga ålder har Lina redan hunnit axla rollen som försäljningschef på Löwengrip, startat sitt eget företag Anyhere, affärsutvecklare på Bambuser samt föreläsare på bl.a. universitet och Googles Digitalakademin.

Hur skapar du möjligheter och tar tillvara på dem?

Hur planerar du mål och lever upp till dem?

Vilka är de viktigaste rutinerna för att lyckas?

Och hur bygger du e-handel?

Missa inte chansen att lyssna på Lina som även delar med sig av sin personliga resa. Marknadsföreningen Nordost Skånes vill bjuda in medlemmar och gäster i MiH till en kostnadsfri föreläsning.

Du anmäler dig här: https://marknadsforeningen.net/programpunkter/hur-skapar-du-mojligheter-och-tar-tillvara-pa-dem/

OBS. Sista anmälningsdag är 2021-02-16

 

 • Datum:
  17 feb 2021
 • Läge:
  Digital föreläsning
 • Pris:
  Kostnadsfritt för alla.
 • Program:

  Tid: 08.30 - 09.15

Fyll i alla fälten som krävs