AW med tema

Öka ditt och medarbetarnas engagemang och kunskap!

Leif Bryngfors och Harald Berg

 • 2019-09-11 16:30:00 2019-09-11 19:00:00 Europe/Stockholm Öka ditt och medarbetarnas engagemang och kunskap! En studie i hur du ökar engagemanget och på så sätt resultatet! Alla vill fortbilda både sig själva och sina … <a href="https://mih.m.se/program/oka-ditt-och-medarbetarnas-engagemang-och-kunskap/">Fortsätta</a> Edument, Kullagatan 21, Helsingborg info@mih.m.se

Alla vill fortbilda både sig själva och sina medarbetare, men går det att effektivisera på något sätt?

Kom och ta del av hur Inter IKEA tillsammans med Lunds Universitet tagit fram en modell för att öka processkunskapen hos sina medarbetare. Metoden kallas för SI-PASS och används i högre utbildning för att öka genomströmningen i svårare kurser och har på senare år också börjat användas på gymnasie- och grundskolenivå med goda resultat.

Metoden går ut på att man utmanar deltagarna att tänka själva och lägger en grund för kontinuerligt lärande.

En metod som IKEA nu använt i sin organisation och som man tillsammans med Lunds Universitet utvecklar för att fungera även för företag och organisationer.

Vi möter Leif Bryngfors från Lunds Universitet som har varit med och utvecklat konceptet SI-PASS både i Sverige och internationellt, som tillsammans med Harald Berg som arbetet med konceptet internt på IKEA kommer att berätta mer om konceptet och arbetet.

 

 • Datum:
  11 sep 2019
 • Läge:
  Edument, Kullagatan 21, Helsingborg
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Medlem utan Frukostklubb kort, 120:-. Ej medlem, 275:-
 • Program:

  16:30 Mingel
  17:15 Föreläsning
  - samtal & dialog
  19:00 Slut

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs