Föreläsning med

Patric Friberg

 • 2020-04-02 11:45:00 2020-04-02 13:30:00 Europe/Stockholm Patric Friberg Varför kommer de inte igång? Varför traditionell friskvård inte ger önskade resultat och och hur man kan göra istället.   … <a href="https://mih.m.se/program/patric-friberg/">Fortsätta</a> Omställt info@mih.m.se

Varför kommer de inte igång?

Varför traditionell friskvård inte ger önskade resultat och och hur man kan göra istället.

 

Patric Friberg är beteendevetare och Personlig Tränare med snart 20 års erfarenhet av friskvård i många former. Han drivs av att vilja hjälpa människor utvecklas både fysisk och mentalt samt finna balans mellan ambitiösa målsättningar och den krävande vardagen. Som hälsokonsult och föreläsare har han hjälp ledningsgrupper och personal på företag som Ferring AB, Skånemejerier, PEAB och Perstorp AB till bättre hälsa.

Föreläsningen är inriktad på hur man i företag och organisationer kan lära av andras misstag och initiera satsningar på friskvård som fungerar bättre än traditionell friskvård.

Innehåll:
- Varför ger traditionell friskvård så begränsade resultat?
- Vilka livsstilsfaktorer är speciellt viktiga för att medarbetare både ska få hög livskvalitet och vara hälsosamma och produktiva på jobbet.
- Varför arbetsplatsen är det perfekta navet för hälsoförbättring.
- Vilket är framgångsreceptet för effektiv friskvård?

OBS-OBS-OBS - Omställt - ny information inom kort - OBS-OBS-OBS
 • Datum:
  2 apr 2020
 • Läge:
  Omställt
 • Pris:
  Kostnadsfritt för Premiummedlem i MiH. Medlem 120:-. Ej medlem, 275:-
 • Program:

  Vi återkommer med mer information.

Biljetter

Fyll i alla fälten som krävs