Frukostmöte med

Peppe Ekmark

Att skapa resultat utöver det vanliga

 • 2020-01-31 06:45:00 2020-01-31 08:30:00 Europe/Stockholm Peppe Ekmark Konsten att leva sina drömmar och nå sina mål!   Peppe är en unik person. Han är talare, författare och … <a href="https://mih.m.se/program/peppe-ekmark/">Fortsätta</a> Clarion Grand Hotel info@mih.m.se

Konsten att leva sina drömmar och nå sina mål!

 

Peppe är en unik person. Han är talare, författare och utbildare inom försäljning, ledarskap samt personlig utveckling. Hans föreläsningar handlar om hur man skapar resultat och framgång, både hos sig själv och hos företag. Både i medgång och motgång. Han lämnar ingen oberörd med sin kunskap.

Denna morgon gästas vi av den blyga lilla killen som aldrig tog någon plats. Med dåligt självförtroende och självkänsla gick det så långt att han i unga år var nära självmord. Efter en skilsmässa var han tvungen att göra en vändning på 180 grader och hamnade tillslut på en kurs där allt vände. Det var där som han kom till insikt om vad livet verkligen handlar om och att du kan nå i princip hur långt du vill. Bara du verkligen vill det.

Denna lärdom tog han sen med sig in i näringslivet och det tog inte lång tid innan Peppe lyckades skapade oanade resultat. Resultat, som både han själv, och hans omgivning blev både förundrade och imponerade över, flera gånger om.

Bland annat lyckades han, på endast fyra månader, få tidningen Metro´s säljkår gå från 27:de och sista plats till andra plats på listan av Sveriges bästa säljkårer i mediebranschen. På MTG missade han inte ett enda kvartalsmål på sex år och skapade en tillväxt på över 300% i en bransch som i princip stod stilla. Dessa lärdomar vill han gärna dela med av till dig nu.

Läs mer om Peppe på www.peppeekmark.se

OBS-OBS-OBS - Anmälan stänger den 29 / 1 - OBS-OBS-OBS
 • Datum:
  31 jan 2020
 • Läge:
  Clarion Grand Hotel
 • Pris:
  Kostnadsfritt för Premiummedlem i MiH. Medlem 120:-. Ej medlem, 275:-
 • Program:

  06:45 Mingelfrukost
  07.30 Föreläsning
  Med det oförutsägbara
  08.30 Slut inne i salen

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs