Workshop

Health is the new wealth – Hälsa går att mäta

med Ewa Meurk & Peter Martin

 • 2021-04-16 09:00:00 2021-04-16 11:00:00 Europe/Stockholm Health is the new wealth – Hälsa går att mäta Efter en inspirerande föreläsning med Ewa Meurk har du möjlighet att fördjupa dig i ämnet under workshopen ”Hälsa går att … <a href="https://mih.m.se/program/peter-ewa-workshop/">Fortsätta</a> Clarion Hotel & Congress Sea U info@mih.m.se

Efter en inspirerande föreläsning med Ewa Meurk har du möjlighet att fördjupa dig i ämnet under workshopen ”Hälsa går att mäta”. De flesta människor vill leva hälsosamt, men vad som är hälsosamt för en person behöver inte vara hälsosamt för en annan. I denna workshop leder Peter och Ewa deltagarna till fördjupad kunskap om begreppet hälsa och visar att hälsa faktiskt går att mäta. Genom att mäta vissa hälsomarkörer kan man faktiskt se om kosten, träningen och sömnen är det optimala just för dig.

Programmet består av en kort föreläsning och sedan en workshop där du kan ta utgångspunkt från blodproven du tog tidigare på morgonen.

 

 

 • Datum:
  16 apr 2021
 • Läge:
  Clarion Hotel & Congress Sea U
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Ej medlem, 295:-
 • Program:

  Kl 9.00 – 09.45: Här kommer vi få fördjupa oss i ämnet ”Framtidens medicin är här” med dr Peter Martin, en av Sveriges ledande funktionsmedicinska läkare och grundare av läkarkliniken FunMed. I denna spännande föreläsning berättar Peter om varför funktionsmedicin är på väg att revolutionera människors syn på hälsa och sjukdom.

  Paus

  Kl 10.00-10.45: Workshop – Hälsa går att mäta!
  De flesta människor vill leva hälsosamt, men vad som är hälsosamt för en person behöver inte vara det för en annan. I denna workshop leder Peter och Ewa deltagarna till fördjupad kunskap inom begreppet hälsa och visar att hälsa faktiskt går att mäta. Genom att mäta vissa hälsomarkörer kan man se om kosten, träningen och sömnen är det optimala just för dig.

  10.45 -11.00: Frågestund

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
16/4 Workshop med Peter & Ewa
236.00 kr
Unlimited

Fyll i alla fälten som krävs