MiH Frukost med

Philippe Hägg

Superkrafter vi skapar tillsammans

 • 2021-09-24 06:45:00 2021-09-24 08:30:00 Europe/Stockholm Philippe Hägg Denna morgon kommer vi prata om hur människor möter andra människor! Och de superkrafter som vi kan skapa tillsammans! Vi … <a href="https://mih.m.se/program/philippe-hagg/">Fortsätta</a> Clarion Hotel & Congress Sea U info@mih.m.se

Denna morgon kommer vi prata om hur människor möter andra människor! Och de superkrafter som vi kan skapa tillsammans!

Vi kommer att fördjupa oss i konsten att möta människor på deras villkor och att hjälpa varandra utvecklas och bli våra bästa jag. Vi vet att alla är olika, definierade av våra omständigheter, socioekonomiska och kulturella bakgrunder och en ändlös rad andra faktorer. Idag har allt fler även diagnoser såsom ADHD, ADD, autism, osv. Därför ska vi försöka gå in på hur vi kan skapa den bästa dynamiken för att bemöta och lyfta våra olikheter.

Philippe Hägg är en glad entreprenör som bland annat driver bolagen NERDS of Sweden och Form Up. Resten av tiden är han en riktig idrottsnerd och tränar så fort han får chansen, älskar att känna sig utmanad i alla delar av livet, tävla, och att få en chans att utvecklas.

"Min vardag leder mig till dagliga nya kontakter med alla slags människor och för varje möte lär jag mig något nytt. Jag älskar att lyfta upp andra runt omkring mig och hjälpa dem med deras utveckling, eftersom det gynnar oss alla. Jag vill att alla ska förstå sig själva och upptäcka hur de kan leva sina bästa liv i balans. För att vi alla ska få njuta av den bästa möjliga versionen av oss själva och varandra."

 • Datum:
  24 sep 2021
 • Läge:
  Clarion Hotel & Congress Sea U
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Ej medlem, 275:-
 • Program:

  06.45 Mingelfrukost
  07.30 Föreläsning
  - Hemlig gäst/Lokalproducerat
  - Underhållning
  08.30 Slut

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs