Reload-event med Lena Scotte

Arrangerat av MiH Student

 • 2021-03-18 08:30:00 2021-03-18 09:30:00 Europe/Stockholm Reload-event med Lena Scotte Nu lanserar MiH Student ett nytt eventkoncept – RELOAD. Tanken med dessa event är att ge dig möjligheten att ladda … <a href="https://mih.m.se/program/reload-lena-scotte/">Fortsätta</a> Digitalt via zoom. Vi skickar länken till sändningen via mail dagen innan eventet. info@mih.m.se
Nu lanserar MiH Student ett nytt eventkoncept - RELOAD. Tanken med dessa event är att ge dig möjligheten att ladda batterierna på olika sätt, varva ner och få NY energi! På årets första Reload-event välkomnar vi massör och personlig coach Lena Scotte.

Lena Scotte är 49 år och bor här i Helsingborg. Lena har ett förflutet som resande säljare och försäljningschef med Sverige som arbetsområde. Större delen inom mode branschen där hon mött många utav nedanstående utmaningar och frågeställningar i olika sammanhang. 

Lena arbetar med personlig utveckling. Vikten av att sätta konkreta och självvalda mål är av största vikt för självkänslan. Inre stress triggas igång av osäkerhet och inre tivivel. "Målbilden har alltid varit vägledande och avgjort om jag presterat bra eller dåligt i mitt tidigare yrkesutövande."

Som certifierad Coach jobbar Lena med att hjälpa andra att hitta harmoni och balans i tillvaron – både fysiskt och mentalt. "Min vilja och styrka är att inspirera individer att hitta verktygen till självhjälp. Med tydliga mål, insikter och nya tankebanor skapas positiv energi som för individen framåt." 

I denna digitala Reload-föreläsning kommer Lena att inspirera och utmana dig i dina tankar om dig själv. 

 • Hur hanterar jag min inre stress?
 • Hur vänder jag mina måsten till att vilja välja?
 • Hur påverkar mina val min framtid?
 • Vem är jag idag och vem vill jag vara i framtiden?

Dina tankar styr hur du mår!

Vi ser fram emot att tillsammans boosta denna torsdag morgon med ny härlig energi!

 

När? Den 11/3 kl 08.30-09.30

Hur? Digitalt via Zoom. Zoom-länk mailas ut till anmälda dagen innan.

Inte medlem? Inte-medlemmar är välkomna att deltaga för en självkostnadspris på 125 kr. OBS. Är du Student och inte medlem? Då betalar du 85 kr för att deltaga. Kontakt MiH student (student@mih.m.se) från din studentmail med ditt för- och efternamn för biljett och betalning.

 • Datum:
  18 mar 2021
 • Läge:
  Digitalt via zoom. Vi skickar länken till sändningen via mail dagen innan eventet.
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlemmar i MiH. Ej medlem, 125:- Ej medlem student 85:-

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs