Ledarskapsnätverk #4

Storytelling

 • 2019-08-21 14:30:00 2019-08-21 17:00:00 Europe/Stockholm Storytelling KRAFTEN I STORYTELLING FÖR DIN BUSINESS OCH LEDARSKAP! Sedan urminnes tider har vi nyttjat storytelling för att övertyga om idéer … <a href="https://mih.m.se/program/storytelling/">Fortsätta</a> Näringslivskontoret, Drottninggatan 7A, Helsingborg info@mih.m.se

KRAFTEN I STORYTELLING FÖR DIN BUSINESS OCH LEDARSKAP!

Sedan urminnes tider har vi nyttjat storytelling för att övertyga om idéer och överbrygga kunskap mellan generationer. Vår hjärna är skapad, nej – optimerad för storytelling. Och det mest spännande av allt är alla nya studier som formligen haglar kring ämnet där vi på ett neurologiskt, psykologiskt och biologiskt plan kan se vilken enorm effekt storytelling har när vill lära någon något, när vi vill övertyga eller sälja något.

Denna eftermiddag kommer FREDRIK JACOBSON, retorik konsult på David JP Phillips, hjälpa oss ledare att visualisera, förstå och använda kraften i storytelling för att förmedla budskap, vision, ide eller produkt till din omgivning och de du leder. Välkomna till höstens första av fyra träffar med ledarskapsnätverket som anordnas av oss i marknadsföreningen i Helsingborgsregionen.

 

 • Datum:
  21 aug 2019
 • Läge:
  Näringslivskontoret, Drottninggatan 7A, Helsingborg
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Medlem utan Frukostklubb kort, 120:-. Ej medlem, 500:-
 • Program:

  14:30 Mingelfika
  15:00 Introduktion
  - Workshop
  - Presentation
  17.00 Slut

Biljetter

37 tillgänglig
Ledarskapsnätverk #4 den 21 augusti500

Fyll i alla fälten som krävs

Mina bokningar

Fyll i alla fälten som krävs