Digitalt föredrag med

Ulla-Karin Barett: Marknadsföring i världklass

Best of Cannes Lions

 • 2020-07-15 07:30:00 2020-07-15 09:00:00 Europe/Stockholm Ulla-Karin Barett: Marknadsföring i världklass Hur ser framtiden ut för kommunikationsbranschen? Välkommen till en inspirerande föreläsning med den senaste trendspaning inom marknadsföring. Ulla-Karin Barett, senior … <a href="https://mih.m.se/program/ulla-karin-barett-2/">Fortsätta</a> Digitalt info@mih.m.se

Hur ser framtiden ut för kommunikationsbranschen?

Välkommen till en inspirerande föreläsning med den senaste trendspaning inom marknadsföring. Ulla-Karin Barett, senior varumärkesstrateg på kommunikationsbyrån Creuna i Malmö, presenterar det bästa från Cannes Lions - världens största festival för marknadsförare. 

Ulla-Karin blev utvald att sitta med i juryn för kategorin Branded Content & Entertainment 2014. Ett event som pågick i en vecka. Under denna föreläsning kommer hon att sammanfatta trender och analyser från olika delar av världen, vem vann och varför, hur ser framtiden ut för kommunikationsbranschen, kan varumärken ta större samhällsansvar, och vad betyder egentligen ”experience”.

Vi kommer att få sammanfattning av de senaste trenderna och teknikerna som Du behöver känna till inom detta breda område som marknadsföring är. En föreläsning med garanterad  inspiration, kunskap och framtidsspaning i en härlig mix, tillsammans med en massa casefilmer.

 

Varmt välkomna!

Ta gärna en kik på evenemanget i Cannes:

Detta event utförs digitalt på platformen Vimeo! Vi kommer skicka ut en länk via e-post till alla anmälda dagen innan.

Pga upphovsrätt och medlemskap får du ej dela länken till andra än det antal som har köpt biljett till föreläsningen. 

OBS! Vi seplar in föreläsningen så det blir möjligt att se sändingen i efterhand för medlemmar som inte har möjlighet att deltaga live på fredag. Föreläsningen kommer vara tillgänglig via länken för alla anmälda i tre dagar t.o.m söndag kl 23.00.

För studenter som inte medlemmar kostar det 80 kronor. Maila mih.student@gmail.com för att anmäla dig så återkopplar vi med Swish-nummer och mer information.

Anmälan stänger 25/11 kl.23.59 - OBS

 • Datum:
  15 jul 2020
 • Läge:
  Digitalt
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlammar i MiH. Ej medlem, 295:-
 • Program:

  Tid: kl 07.30-09.00

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs