Jonas Helgesson

Vägen framåt

 • 2018-09-28 06:45:00 2018-09-28 08:30:00 Europe/Stockholm Vägen framåt Jonas Helgesson bjuder oss på en tankfull morgon med mycket inspiration. Välkommen! Marknadsföreningen, Dunkers Kulturhus info@mih.m.se

Denna morgon gästas vi av Jonas Helgesson - mannen som aldrig ger upp!
Trots att han är född med en cp-skada har han lärt sig gå, tala, köra bil och nu är han även pappa. I Jonas föreläsning blandar han humor och allvar och tar upp ämnen som inre motivation, att drömma och att sätta upp mål, och ge sig själv en andra chans när man misslyckas.

Jonas är en härlig inspiratör som talar om motivation och livslust. Han utgår från sina egna livserfarenheter och hur han trotsat sitt öde. Han pekar på kraften i att inte ge upp och om sin tro på det möjliga i det omöjliga. Han vill få oss att bejaka det liv vi har fått, fokusera på det vi kan, vara tacksamma och se det fina i tillvaron trots alla svårigheter.

Jonas har gett ut ett flertal böcker, bland andra självbiografin Grabben i kuvösen bredvid där han berättar sin egen berättelse om att växa upp med en CP-skada.

Med sitt motto - ”Det är alltid för tidigt att ge upp” - Lovar vi en härlig morgon med mycket uppvaknande!

 • Datum:
  28 sep 2018
 • Läge:
  Marknadsföreningen, Dunkers Kulturhus
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Medlem utan Frukostklubb kort, 120:-. Ej medlem, 220:-
 • Program:

  06:45 Mingelfrukost
  07.30 Föreläsning med Jonas Helgesson
  -Hemlig gäst etc
  08.30 Slut inne i salen

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs