Olof Lundh

Varför är sportjournalistik mer än spelet på plan?

 • 2018-08-22 15:30:00 2018-08-22 18:00:00 Europe/Stockholm Varför är sportjournalistik mer än spelet på plan? Vi träffas kl 15:30 på Barfota för mingel, en härlig somrig plockbuffé och lite gott att dricka. Sedan snackar vi fotboll, en del om våra närliggande klubbar men även om maktstrukturer, toppstyrning och mygel som existerar i svensk fotboll. Barfota Beach Club info@mih.m.se

Den 22 augusti kickar vi igång hösten med fotbollssnack då vi gästas av fotbollsjournalisten Olof Lundh kommer och pratar om bland annat klubbarna i nordvästra Skåne med utgångspunkt från sin journalistik.

Olof Lundh är journalist och krönikör på TV4, CMore och Fotbollskanalen där han bloggar och har en podcast. Han skriver även krönikor om idrott och affärer för Dagens Industri. I juni 2016 kom Olofs första bok ”Vad jag pratar om när jag pratar om fotboll” och den väckte debatt och uppmärksammades av såväl kulturjournalister och ledarskribenter. I sin senaste bok ”Allsvenskan enligt Lundh”, som kom ut i april 2018, så skriver han om makten, pengarna och tystnaden i svensk klubbfotboll. I den får vi ta del av att fotboll är mer än spelet vi ser på plan vilket är något Olof gärna vill skildra. Det går även att köpa Olofs bägge böcker till ett bra pris och få dem signerade.

Vi träffas kl 15:30 på Barfota för mingel, en härlig somrig plockbuffé och lite gott att dricka. Sedan snackar vi fotboll, en del om våra närliggande klubbar men även om maktstrukturer, toppstyrning och mygel som existerar i svensk fotboll.

OBS! Betalning sker på plats.
Anmälan är bindande
Vid utebliven närvaro faktureras beloppet.

 • Datum:
  22 aug 2018
 • Läge:
  Barfota Beach Club
 • Pris:
  OBS! Betalas på plats! Medlemmar 250 SEK. För Icke medlem/Gäst är kostnaden 375 SEK. Ingår somrig plockbuffé samt en fördrink. Drycker säljes till bra "MIH-priser.
 • Program:

  15.30 Somriga plockbuffén serveras med fördrink. Drycker säljes till bra "MIH-priser"
  16.15 Olof Lundh
  Därefter skön musik från DJ
  18.00 Barfota öppnas för allmänheten

  OBS! Betalning sker på plats.
  Anmälan är bindande
  Vid utebliven närvaro faktureras beloppet.
  Först till kvarn. Sista anmälningsdagen är den 20 augusti.

  Allergier lämnas vid bokningen, alternativt maila in till Eva på eva@mih.m.se senast den 20 augusti.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs