Heléne Hedqvist

Vässa din personliga retorik!

 • 2018-06-01 06:45:00 2018-06-01 08:30:00 Europe/Stockholm Vässa din personliga retorik! Vårens sista Frukostklubb går i retorikens tecken. Välkommen till en morgon med massor av tips och tankar kring detta ämne. Marknadsföreningen, Dunkers Kulturhus info@mih.m.se

Vårt sista Frukostmöte för den här sidan sommaren gästas vi av Heléne Hedqvist från Retorikstudion.

Heléne kommer att dela med sig av sina erfarenheter om hur ytterligheter kan förstärka gruppen, men också om att det faktiskt kan vara grogrunden till bristande kommunikation och obalans. En del gillar att prata och ta plats samtidigt som andra håller en lägre profil och lämnar plats. Om man stärker modet att tala kan det bidra till att en grupp utvecklas. Heléne kommer också att tala om att det är inte en självklarhet att förmågan att vara en god talare och kommunikatör ingår i förmågan att leda människor i rätt riktning. Vi kommer också att få inblick i retorikens grundstenar och hur man bäst strukturerar sitt budskap så att det berör. Vi kommer även att få tips på själva framförandet med kroppsspråk, ”powerposes", röst, mimik och gestik.

Retorikstudion fokuserar på hur man skapar tryggare ledare genom sitt sätt att kommunicera. En trygg ledare mår bättre och gör ett bättre jobb och är därför mer lönsam för sin organisation.
Heléne Hedqvist är retorikcoach och grundare av Retorikstudion (2012). Helene har studerat retorik vid Södertörns Högskola och är utbildad skådespelerska vid anrika Lee Strasberg Theatre Institute i New York. Helene har specialiserat sig på individuell träning i retorik och presentationsteknik för chefer och ledare – ett fält där hon kombinerar klassisk retorik med anpassade övningar från skådespelarens arbetsfält. Hennes unika expertis har gjort henne till en flitigt anlitad konsult bland landets mest namnkunniga profiler inom svenskt näringsliv, hon anlitas som retorikexpert på bland annat SVT och Svenska Dagbladet.
Hon har skrivit boken Den personliga retoriken, som har uppmärksammats både i DN Jobb/Karriär samt tidningen Chef.

 • Datum:
  1 jun 2018
 • Läge:
  Marknadsföreningen, Dunkers Kulturhus
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Medlem utan Frukostklubb kort, 120:-. Ej medlem, 220:-
 • Program:

  06:45 Mingelfrukost
  06:45 Marknadstorget öppnar
  07.30 Föreläsning med Heléne Hedqvist
  -Hemlig gäst
  -Utlottning av priser
  08.30 Slut inne i salen

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs