AW med mål

Vikten av att sätta, förbereda och genomföra mål

Robert Stenberg

 • 2019-11-11 17:00:00 2019-11-11 19:00:00 Europe/Stockholm Vikten av att sätta, förbereda och genomföra mål Om man ger så får man, om drivkraft och om att sätta mål!   Denna kväll gästas vi av Robert … <a href="https://mih.m.se/program/vikten-av-att-satta-forbereda-och-genomfora-mal/">Fortsätta</a> Clarion Grand Hotel info@mih.m.se

 

Denna kväll gästas vi av Robert Stenberg, tidigare polischef med bred erfarenhet inom krishantering, ledarskap och om vikten av att sätta mål.

Robert har tidigare varit polischef och vill förmedla sina erfarenhet som chef/ledare/människa. Han har haft otaliga intressanta jobb så som;

 • Kvalitetssäkringschef för identifiering av personer efter tsunamin i Thailand.
 • Ansvar vid efterarbetet vid skolattacken på Kronan.

Han är även en engagerande person med höga mål på sig själv och sin omgivning. Han pratar således också om vikten att skapa mål, att förbereda dessa och även att genomföra målen. Han har själv sprungit 7 mil i 7 dagar för att visa på att en drivkraft är allt man behöver. Helt enkelt ett helhetsperspektiv på vad han lärt sig genom livet och vad han tycker är viktigast och vill föra vidare.

En garanterat målinriktad kväll!

 

 

 • Datum:
  11 nov 2019
 • Läge:
  Clarion Grand Hotel
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Medlem utan Frukostklubb kort, 120:-. Ej medlem, 275:-
 • Program:

  17:00 Mingel med tilltugg
  17:30 Föreläsning
  - Frågor
  19:00 Slut

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs