Rapport från Höganäs

Vi var drygt 20 engagerade företagsamma personer som valde att dela våra tankar under rundabordssamtal i Höganäs. Platsen, Höganäs Saluhall, bjöd på en inspirerande miljö och härlig lunch.

Frågor som diskuterade var: Vad kan marknadsföreningen göra för dig och din verksamhet och hur kan vi skapa fler mötesplatser för Höganäs?

Många kloka synpunkter och reflektioner framfördes. Exempelvis att lunchevent är en bra idé samt att det ges tid för erfarenhetsutbyte. I Höganäs sjuder det av kreativitet och entreprenörsskap som mycket väl passar in i Marknadsföreningens planer för framtiden. Dessutom resulterade lunchträffen i att flera nya kontakter togs om framtida samarbeten, vilket var extra roligt!

Nätverkande är en viktig del för utvecklingen. Vi fortsätter med det, och sprider ut på olika tider, olika platser och i olika forum. Vi vill hitta och bidra till samtal om utveckling av regionen, utbyte av idéer, utbyte mellan branscher, fånga upp studenter som kan interagera med vårt näringsliv och finna nya samverkansformer med företag och kommuner.

Vi ser fram emot att tillsammans med er skapa nya förutsättningar och härlig dynamik för vår region!

Låt oss mötas i det oförutsebara!