Resumé av 2017

Ordf. Kristian har ordet

Såhär i juletider vill vi i styrelsen tacka för en fin höst. En höst då vi tillsammans har upplevt härlig inspiration på våra Frukostklubbar. Det har varit hög stämning,  trevlig atmosfär och många givande samtal som alla bidragit med. Det är precis den känslan vi i styrelsen vill jobba vidare med, att vi tillsammans med er medlemmar och partners, för Marknadsföreningen in i framtiden.

Frukostklubben har under hösten varit vår största mötesplats. Några AW har varvats in och lunch för nya medlemmar har också ägt rum. Alltid samma höga stämning och bidrag till nyfiken atmosfär. Den stämningsfulla avslutningen i Mariakyrkan med vacker sång från Luciatåget och Sanja & Nina tillsammans med väl valda ord från prästen, skapade en skön känsla av jul och gemenskap. Men visst undrar vi fortfarande vem Staffan Stalledräng var?

Vårens program kommer snart att bli synligt på vår hemsida. Förutom Frukostklubbar med många spännande talare, årsmöte och AW, kommer vi att utöka vårt program med olika aktiviteter. Så håll ögonen öppna!

 

Guldkärnan, blev som ni alla säkert känner till, en tillställning som tyvärr inte kom med i årets program. Vi har under hösten, i flera omgångar, diskuterat detta och den känslan som vi har är att vi verkligen vill bevara Guldkärnan, men också att vi vill utveckla denna fantastiska och anrika tillställning och nominering. Under våren kommer vi att gå ut med mer information om detta. Så som det ser ut nu, kommer vi i januari att påbörja arbetet med nomineringar och jobba vidare med den avslutande tillställningen då vinnarna uppmärksammas ordentligt. Vi pratar med olika partners och vi ser med tillförsikt fram emot en riktigt fin förnyning på samma gång som vi bevarar gamla och anrika traditioner.

Det ska bli väldigt roligt att ses på det nya året och förhoppningsvis ses vi den 19:e januari då vår första frukostklubb går av stapeln och vi på så sätt sätter igång terminen.

Men innan dess vill jag tillsammans med övriga styrelsen och vårt kontor önska er alla en riktigt fin julhelg tillsammans med nära och kära.

Väl mött 2018!

Tillsammans möjliggör vi det oförutsebara!
Kristian