"I efterhand har jag insett att MiH Student gav mig mer än jag kunnat ana. Jag lärde mig att nätverka och börja fundera på framtiden!"
/ Ebba Andersson MiH Student

Aktiviteter

Frukostklubben

Varje fredag finns MiH Student på plats på Frukostklubben
kl. 06.45-08.30. Kom gärna förbi vår monter och skåla i en kopp kaffe och inspirerande samtal.

Som medlem i MiH Student har du fritt inträde till alla MiHs Frukostklubbar på Dunkers Kulturhus. Oavsett om du besöker Frukostklubben för första gången eller om du varit där flera gånger tidigare är du alltid välkommen att besöka oss i vår monter i minglet.

Program

Career Night

Här bjuds ni in till spännande arbetsplatser för att lära er mer om olika branscher och yrkesroller. Formatet är en blandning av interaktiva föreläsningar och workshops.

Tidigare Career Nights har varit till exempel en frukost med hotel Radissons direktör och en pizza-kväll hos Nerds of Sweden.

Program

Bli adept

Som medlem i MiH-student har du möjlighet att få en mentor som agerar stöd och inspiration under din studie-resa. Mentorskapet är ett fantastiskt utbyte mellan student och mentor, där ni ger och tar av varandra.

Fyll i adeptansökan (pdf) som du finner lite längre ner, så återkommer vi när det är dags för urval. OBS! Sista ansökningsdag är 1 november.

Ansök

Bli medlem

Som medlem i MiH ingår du i ett nätverk som består av ca 800 andra medlemmar.

Våra träffar går ut på att inspirera och stimulera och tillsammans påverkar vi regionens utveckling.

Du som medlem är viktig eftersom du stödjer vårt arbete i att sätta mer fokus på vårt närområde och eftersom du berikar oss med dina kunskaper och din erfarenhet. Vi blir starkare, ju fler vi blir. Välkommen att bli en del av Marknadsföreningen.

 

Bli student medlem

Bli mentor

Som mentor bidrar du med vägledning och råd samt får chansen att knyta kontakt med framtidens stjärnor.

Mentorskapet är ett fantastiskt utbyte, där både student och mentor har chans att vidga sina tankar och visioner. Som mentor agerar du guide och inspirationskälla och får dessutom mycket tillbaka.

Sista ansökningsdatumet är 1 November.

Skicka er ifyllda pdf-ansökan till mentor@mih.m.se

Frågor?

Har du frågor eller funderingar kring medlemskap, events eller annat som rör MiH, hör gärna av dig till vår studentrepresentant!

Kontakta Ellen