"I efterhand har jag insett att MiH Student gav mig mer än jag kunnat ana. Jag lärde mig att nätverka och börja fundera på framtiden!"
/ Ebba Andersson MiH Student

MiH Student

Aktiviteter

Frukostmöten

Sista fredagen i månaden är det frukostmöte och då finns MiH Student på plats
kl. 06.45-08.30. Kom gärna förbi vår monter och skåla i en kopp kaffe och inspirerande samtal.

Som medlem i MiH Student har du fritt inträde till alla MiHs olika möten på på olika tider och olika platser. Oavsett om du besöker ett event för första gången eller om du varit med flera gånger tidigare är du alltid välkommen att besöka oss i minglet.

Program

Career Night

Här bjuds ni in till spännande arbetsplatser för att lära er mer om olika branscher och yrkesroller. Formatet är en blandning av interaktiva föreläsningar och workshops.

Tidigare Career Nights har varit till exempel en frukost med hotel Radissons direktör och en pizza-kväll hos Nerds of Sweden.

Bli adept

Som medlem i MiH Student har du möjlighet att få en mentor som agerar stöd och inspiration under din studie-resa. Mentorskapet är ett fantastiskt utbyte mellan student och mentor, där ni ger och tar av varandra.

Det är dax att ansöka till få äran att bli årets adept. Skicka din ansökan här nedan via knappen.

 

Ansök som adept

Networking

Idag är kunskapen att nätverka viktigare än någonsin. Här lär ni er att hantera de utmaningar som garanterat kommer dyka upp i arbetslivet.

Vi anordnar allt från cv-granskningar och linkedin-föreläsningar, till workshops i att pitcha både dig själv och en idé.

Välkommen!

Bli medlem

Som medlem i MiH ingår du i ett nätverk som består av ca 400 andra medlemmar.

Våra träffar går ut på att inspirera och stimulera och tillsammans påverkar vi regionens utveckling.

Du som medlem är viktig eftersom du stödjer vårt arbete i att sätta mer fokus på vårt närområde och eftersom du berikar oss med dina kunskaper och din erfarenhet. Vi blir starkare, ju fler vi blir. Välkommen att bli en del av Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen.

 

Bli Studentmedlem

Bli mentor

Som mentor bidrar du med vägledning och råd samt får chansen att knyta kontakt med framtidens stjärnor.

Mentorskapet är ett fantastiskt utbyte, där både student och mentor har chans att vidga sina tankar och visioner. Som mentor agerar du guide och inspirationskälla och får dessutom mycket tillbaka.

Skicka in din ansökan eller dina frågor till mentor@mih.m.se

Frågor?

Har du frågor eller funderingar kring medlemskap, event eller annat som rör MiH, hör gärna av dig till vår studentrepresentant!

Kontakta Victoria