Välkommen till MiH Student!

Om oss

Vi har ett nära samarbete med MiH för att du som medlem i MiH Student ska kunna nätverka med Helsingborgsregionens näringsliv. Vi erbjuder ett Mentorsprogram, Career Boost, Business Night och andra event! Du kan läsa mer om varje happening här nedanför.

Följ oss på sociala medier och håll dig uppdaterad om vad som händer på MiH Student!

Bli medlem

Business Night

Här bjuds ni in till spännande arbetsplatser för att lära er mer om olika branscher och yrkesroller. Tidigare Business Nights har varit till exempel ölprovning hos Råå bryggeri och besök på kommunikationsbyrån Pyramid Communication.

Anmäl dig till nästa Business Night i vårt Facebook-evenemang!

Mentorsprogrammet

Som medlem i MiH Student har du möjlighet att få en mentor som är verksam i näringslivet. Mentorskapet är ett fantastiskt utbyte mellan student och mentor, där ni utbyter kompetenser och erfarenheter. Kanske finner du din nästa arbetsgivare eller praktikplats?

Anmälan i år är öppen 13 – 27 september.

 

 

Ansök här!

Career Boost

Idag är kunskapen att nätverka viktigare än någonsin. Här lär ni er att bli mer attraktiva ute på arbetsmarknaden! Vi anordnar allt från CV-granskningar och LinkedIn-föreläsningar.

Du anmäler dig via våra Facebook-event, när ett event är på g kan du anmäla dig via länken nedan!

Frågor?

Har du frågor eller funderingar kring medlemskap, event eller annat, hör gärna av dig till vår ordförande för MiH Student!

Kontakta studentsektionen

Bli mentor

Som mentor bidrar du med vägledning och råd samt får chansen att knyta kontakt med framtidens stjärnor.

Mentorskapet är ett fantastiskt utbyte, där både student och mentor har chans att vidga sina tankar och visioner. Som mentor agerar du guide och inspirationskälla och får dessutom mycket tillbaka.

Skicka in din ansökan eller dina frågor till mentor@mih.m.se