Vi välkomnar SPP som ny partner

 Framtid

Varför är ni partner till MiH?

Vår passion, tjänstepension!

SPP är tjänstepensionsbolaget som alltid går steget längre.
Oavsett om det gäller utveckling av smarta digitala tjänster, skräddarsydd rådgivning eller ett hållbarhetsarbete där ansvar och avkastning går hand i hand. Med expertis, erfarenhet och ett aldrig svalnande engagemang bevisar vi för såväl kunder som konkurrenter att hållbarhet lönar sig på både kort och lång sikt.

SPP ingår i norska Storebrand, en av Nordens ledande koncerner för sparande och försäkringslösningar. Tillsammans förvaltar vi ett kapital på cirka 760 miljarder SEK åt våra kunder.

Vi brinner för att hjälpa våra kunder skapa trygghet för sina anställda. Detta gör vi genom att erbjuda en bred palett av kvalificerad rådgivning och spar- och pensionslösningar utöver det vanliga.

Vår målgrupp finns på de större orterna, och Helsingborg är absolut en av de mest intressanta. Att vara med i Marknadsföreningen i Helsingborg och bidra till en plattform som svetsar samman, utvecklar och inspirerar är viktigt såväl för affärsnyttan som den enskildes personliga utveckling – det ser jag som en självklarhet.

Håkan Salomonsson
Regionchef Södra Sverige