MiH Frukost med

They do it differently!

They do it differently!

Hållbarhet som en del av affärsmodellen för att nå högre höjder!

Träffa tre regionala företag som berättar om sin enastående resa och utveckling gällande hållbarhet. Hos dessa företag är hållbarhet en naturlig del av affärsmodellen och är dessutom avgörande för företagens framgångar. Varje företag berättar sin historia och resa och vi avslutar med diskussion kring bland annat företags ansvar när det kommer till hållbarhet.

FN:s 17 mål är omfattande och ambitiösa. Riad Haddouche från Nowaste Logistics, Anna Nambord från Wilhborgs och Ingemar Queckfeldt från Akea kommer denna morgon att ge oss en 
inblick i sin enastående resa och utveckling i hållbarhet. Hos dessa företag är hållbarhet en naturlig del av affärsmodellen och är avgörande för företagens framgångar. Vi får höra om varje 
företags historia och resa, vilka mål de har prioriterat för att nå högre höjder och vi avslutar sedan med diskussion kring bland annat företagens ansvar när det kommer till hållbarhet.

Inte medlem ännu? Självklart får du prova på en gång gratis. Mejla din anmälan till info@mih.m.se så skriver vi upp dig.

30 september, 2022

Tid

06:45 – 06:45

Plats

Clarion Hotel Sea U

Pris

Bokningen är stängd