Bli partner och bli en del av drivkraften för Helsingborgsregionens tillväxt!

Vill ni vara en del av MiH – mötesplatsen för näringslivet där nytänkande, kompetensutveckling och affärsnytta står i centrum!

Som partner blir ni en viktig samarbetspartner och är med och skapar tillväxt i Helsingborgsregionen tillsammans med andra partnerföretag och våra mer än 250 medlemmar.

Värdefulla kontakter

Ni kommer knyta värdefulla kontakter, samt synas på många olika vis, i nyhetsbrev, social media och kring våra event. Beroende på paket (Guld, Silver och Brons) kan ni stå som värd för ett event som överensstämmer med er affärsidé och kompetenser eller vara med och skapa eventets innehåll från grunden. Tillsammans ser vi till att ni får ut det mesta av samarbetet!

MiH Guld

Varje år anordnar vi en näringslivsgala där vi korar vinnare som har utfört enastående prestationer i 5 olika kategorier, galan heter MiH Guld. Är ditt företag specifikt intresserad att engagera sig och synas kring detta evenemang så finns det möjlighet att vara huvudpartner och prispartner till detta evenemang.

Läs mer om våra olika partnerpaket Guld, Silver och Brons, och hör av er till oss, så skräddarsyr vi ett avtal som passar för er verksamhet. Mejla till info@mih.m.se eller ring Maria Wellving 0706-583006 så tar vi ett förutsättningslöst möte.

Välkommen in i gemenskapen!

Guldpartner

60 000 kr

Kostnad exkl. moms per år

Som Guldpartner är du med och förverkligar det vi gör och tror på. Tror du också på mötet och dess möjligheter, och vill du ha en central roll på MiHs olika aktiviteter? Vill du få mycket god exponering av ditt företag på våra event och i våra övriga kanaler och knyta viktiga kontakter? Då är ett fulltecknat partnerskap något du bör överväga!

 • 10 medlemskap och 5 biljetter till MiH Guld
 • Mycket god synlighet i alla våra kanaler
 • Möjlighet att skapa innehåll och stå värd för ett event

Silverpartner

35 000 kr

Kostnad exkl. moms per år

Som Silverpartner har du en viktig roll i föreningen och ditt företag kommer bland annat vara värd för ett event. Vill du få god exponering på våra event och i våra övriga kanaler och knyta viktiga kontakter ? Då är silverpartnerskap något du bör överväga!

 • 3 medlemskap och 3 biljetter till MiH Guld
 • God synlighet i alla våra kanaler
 • Möjlighet att vara värd vid ett event

Bronspartner

20 000 kr

Kostnad exkl. moms per år

Som Bronspartner syns du på våra evenemang och i övriga kanaler och knyter viktiga kontakter för framtiden. Kanske är det företagets första steg in i föreningen för att sedan fördjupas på en annan nivå?

 • 1 medlemskap och 1 biljett till MiH Guld
 • Synlighet i våra kanaler

MiH Guld Partner

25 000 kr

Kostnad exkl. moms per år

Varje år anordnar vi en näringslivsgala där vi korar vinnare som har utfört enastående prestationer i 6 olika kategorier, MiH Guld. Är ditt företag specifikt intresserad av att engagera sig och synas kring detta evenemang?

 • Ni sponsrar ett event som lyfter fram enastående prestationer och framsteg
 • God synlighet inför och under eventet.
 • Scentid under eventet.

Guldpartners

EC Solutions

Mjuk- och hårdvaruutveckling

Bred kompetens inom mjuk- och hårdvaruutveckling samt projektledning. EC är dessutom föreningens IT-leverantör och är mästarna bakom denna hemsida.

Till hemsidan
SPP

Pension & Försäkring

Svenskt försäkringsbolag med rådgivning och spar- och pensionslösningar för företag, organisationer och privatpersoner.

Till hemsidan
Bonnier

Mediaförlag

Bonnier News är Sveriges ledande nyhetsaktör, vars kärna består av dagstidningarna DN, Expressen, DI, Sydsvenskan samt HD. Bonnier News är vår mediapartner.

Till hemsidan
Loyalty Group

Lojalitetslösningar

Expertföretag inom lojalitetslösningar. Kompletta system för både poänginlösen, förmåner och motivation.

Till hemsidan
Studio e

Skapar visuella produktioner

Studio e producerar bild och film på ett lyhört och nytänkande sätt som stärker identiteter. Studio e är föreningens foto och filmproducent.

Till hemsidan
Helsingborg

Huvudpartner

I samarbete med staden arrangerar vi MiH Guld där staden står för arrangemanget på dagen Hbg talks. Tack vare samarbetet med staden har vi också tillgång till kontorsplats på kommunens näringslivkontor.

Till hemsidan

Silverpartners

Swedbank

Banktjänster

Swedbank erbjuder tjänster inom bank och försäkring för privatpersoner och företag, samt har ett stort samhällsengagemang. I Sverige samverkar banken med ett sextiotal lokala banker, de flesta av dem sparbanker.

Till hemsidan
Tryckservice

Grafisk produktion

Tryckservice har över 25 års erfarenhet av grafisk produktion. Tryckservice kombinerar det klassiska tryckeriets kvalité med den digitala utvecklingens flexibilitet.

Till hemsidan
Clarion Hotel Sea U

Hotell och konferens

Clarion Hotel Sea u är ett hotell belägen precis vid havskanten med utsikt över Helsingborg, färjeläget men även Ven och Danmark. I denna härliga miljö har vi alla våra träffar, MiH Frukost, Nätverksluncher och Partnerluncher.

Till hemsidan
Fremlab

Ljud, ljus och AV-teknik

Hjälper företag och privatpersoner med ljud, ljus och bildteknik – både för tillfälliga arrangemang och permanenta installationer. Fremlab är föreningens teknikpartner.

Till hemsidan
Thorn creative

Thorn creative kombinerar strategisk affärs- och varumärkesutveckling med design och kommunikation som fungerar sömlöst i alla medier. Thorn är din partner som stöttar din verksamhet med en helhetssyn på affären och dess kommunikation. Deras mission är att skapa kreativa lösningar som bidrar till utvecklingen av människor, varumärken och företag. Thorn är vår partner inom grafiskdesigne.

Till hemsidan

Bronspartners

Adecco

Rekrytering och bemanning

I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar och outsourcing fördelat på 31 kontor runtom i hela landet. 

Till hemsidan
Sundspärlan

Evenemang och konferens

Sundspärlan erbjuder helhetslösningar för evenemang, mässor, konferenser och företagsarrangemang upp till 800 personer.

Till hemsidan
Nabo Matbar

Den moderna kvarters-krogen

Restaurangen med hög ambition när det gäller mat, dryck & stämning.

I samma ägor finns även Lenoteque, vinbaren med stort utbud med mer än 300 flaskor på glas från hela Europa!

Till hemsidan
Lakritsfabriken

Premiumtillverkare av lakrits

Lakritsfabriken bjuder på allt från rålakrits och lakritsrötter till lakritspulver! Mjuk saftig söt och saltlakrits och inte minst chokladdoppad lakrits i en mängd galet goda smakkombinationer. 

Till hemsidan
Wihlborgs

Fastighetsbolag

Wihlborgs Fastigheter AB är ett svenskt fastighetsbolag med inriktning mot kommersiella fastigheter i Öresundsregionen. 

Till hemsidan
Castellum

Fastighetsbolag

Castellum är ett av Nordens största börsnoterade fastighetsbolag. I Castellums ägor finns bland annat United Spaces som är en av Sveriges ledande coworking-aktör. Det senaste tillskottet, i Helsingborg, finns i Castellumägda huset GreenHaus.

Till hemsidan
Granitor

Fastighetsutveckling

Granitor är en svensk företagsgrupp med 4400 medarbetare och verksamhet inom fastighetsutveckling, entreprenad och investeringar. Företaget erbjuder allt från elinstallation och teknikkonsulttjänster till utveckling av nya stadsdelar och industriprocesser.

Till hemsidan
Åstorps kommun

Kommun

Åstorps kommun med natursköna Söderåsen runt knuten befinner sig i en positiv tillväxt med ca 16 000 invånare. Åstorps kommun är den kommun i Skåne där nyföretagandet ökar allra mest, 2022 en ökning med 28 procent jämfört med året innan och jämfört med än sänkning av 7 procent i snitt i Skåne. 

Till hemsidan
Svalövs kommun

Kommun

Svalövs kommun har ett starkt näringsliv. Kommunen har nära till både stad och land, speciellt sedan Söderåsbanan kom till, vilken knyter ihop flertalet tätorter. Kommunen har 14’500 invånare.

Till hemsidan
Svenska retursystem

Cirkulärt system för livsmedelsbranschen

SRS, är det smarta cirkulära systemet för landets livsmedelsproducenter, grossister, butiker och restauranger där alla delar pallar och lådor, som används om och om igen. 

Första anläggningen byggdes i Helsingborg 2014, är helautomatiserad med sammanlagt 15 000 kvm2.

Till hemsidan